onsdag 30. oktober 2019

Kjøleboks jula

Kjøleboks jula

Sjekk ut kjøleboks jula. Finn de beste prisene på nettet. Fantastisk hjelpemiddel når du vil holde pikniken fersk og kjølig på varme sommerdager.


Den kan også komme godt med når du skal avrime fryseren. Boksen har plass til tolitersflasker og. Bærbar kjøle- og fryseboks til bilen, båten, campingvognen eller lastebilen!


Evercools 35-liters kjøleboks er utstyrt med en kompressor som kjøler helt ned til. Perfekt til sommerpikniken! Har plass til stående liters flasker. Kobles til V sigarettenneruttak.


Kjøleboks jula

Ledningen kan oppbevares i lokket. Klassisk kjøleboks med solid håndtak. En smart boks som både kan varme opp og kjøle ned. Kan kobles til både V sigarettenneruttak og 2V uttak. En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager.


Vi har testet fem ulike modeller. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Kjøleboks jula

Produkttype: Kjølebokser. Sammenlign pris med oss! Driftssikker elektrisk kjøleboks. Drives av 12v DC (sigarettenner). Kan også drives på 230v med adapter (medfølger ikke).


Biltema-verktøy avslørt i hyllene hos konkurrenten Jula. Sommeren er her og Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Tilbehør og utstyr til campingvogn og bobil. Stort utvalg av bobilutstyr og caravantilbehør.


Handle Campingutstyr online hos Campingtilbehør4u. Nettbåt har kjølebokser til båt. Isotherm Kjøleskap og kjøleaggragater. Legg til dine favoritter. Vitrifrigo Kjøleskuff 36l BRK35PX.


Har ikke så mange andre forslag, men har hatt Biltemas kjøleboks. Grei nok den hadde det ikke vært for at håndtaket røk etter to dager. Vet man om at håndtaket.


Kjøleboks jula

Skal du feriere i bilen denne sommeren, eller bare ut og kjøre på en varm sommerdag, da kan en kjøleboks være din sårt etterlengtede bestevenn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg