onsdag 30. oktober 2019

Innredningstips stue

Princess har det du trenger. Bestill enkelt i vår nettbutikk! Hvorfor ikke bruke høsten til å fornye rommene dine? Her er tips til hvordan du enkelt kan gjøre store forandringer hjemme! Er du ikke helt fornøyd med innredningen eller leselyset i stua ?

Vi har spurt tre interiørarkitekter om deres enkle tips for en ryddigere og stiligere. Her finner du inspirasjon og innredningstips for stue. StyleRoom er norges største innredningsforum med inspirerende bilder fra tusenvis av vanlige norske hjem.


Stuetapeter og innredningstips. Stuen er et rom med mange bruksområder. Det er et sted hvor du kobler av og henter ny energi, og et sted hvor du er sammen med venner.


Farger gir energi, men bruker du en sterk farge i stuen kan det bli litt masete. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet.

Utnytt hver eneste mulighet til å skape lagringsplass. Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen. Ikke la deg styre av utdaterte regler når det gjelder innredning, prøv. En mer helhetlig og gjennomtenkt stue.


Cecilie Claussen er interiørarkitekt og liker den nyoppussede stuen. Hun mener stuen i utgangspunktet hadde et godt. Rask, enkel, lett å bruke. Unsubscribe from Bohus Norge? Når man skal planlegge innredning av et rom så er det viktig å tenke litt annerledes.


Med våre guider og veiledninger, finner du inspirasjon og hjelp til hvordan du kan innrede boligen din. Innredning av boligen er viktig for hverdagen din. Velkommen til stuegalleriet, der du finner en masse stuemøbler i forskjellige stiler og størrelser – alt til rimelige priser.


Finn stua du alltid har drømt om. Skal du male eller tapetsere stua ? Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge! MYE Å HUSKE PÅ: Når du innreder en ny bolig, er det mye som må tenkes gjennom før man setter i gang.


Et gulvteppe i stuen for eksempel, rådes av.

Nå er det fokus på grønt, blått og jordfarger. Mørke, sotete nyanser med mindre kulør som kan leve lenge, uten å være for dominerende. Trenger du innredningstips til gangen? Få gode tips og råd til hvordan du kan innrede entreen din på JYSK Bloggen.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Modulsofaen som sto øverst på ønskelisten er på plass. Men stuen er for liten og sofaen ble for stor.


Vi viser deg noen enkle grep slik at du unngår. I mange leiligheter er kjøkken og stue plassert i samme rom,. Som interiørkonsulent arbeider vi med alle typer interiører. Uansett hvilken stil du trives me er målet det samme - å. Vi vil faktisk gi dem rett, for det er i stua at de villeste tingene skjer – alt fra romantisk, rosa frieri til hete unnfangelser og.


Har du et farge-forslag? Stort utvalg gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Det er fristende å sende rotet opp på loftet - her er tingene du IKKE bør stue vekk på loftet.


Anbefalt av redaksjonen. Kristin tenkte funksjon, luft og varme da hun innredet stuen. Hun har gått for en back to basic-stil og prøvd å reflektere dette i materialvalget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg