fredag 18. januar 2019

Eggerøre i stekeovn

Eggerøre i stekeovn

Eggerøre eller eggehakk er noe de fleste liker. Enkelt og greit å lage, og kan serveres til frokost, røkelaks eller spekemat, eller til et koldtbord. Skal du ha hele familien eller kanskje vennegjengen over på frokost?


Da er det ypperlig å servere eggerøre ! Den er mettende, næringsrik og passer. Går det an å få eggerøre til å stivne i en langpanne, eller er det en dødfødt ide? Hvis det går an, hvor mange grader? Oppskrifter for eggerøre i stekeovn.


En annen variant av omeletten hvor du kan ha det i en form, sett den i ovnen på 2grader og la den stå i minutter. Sjekk hvordan du får eggerøren helt perfekt i smak og konsistens, luftig og myk. Dette er den enkle middagen du tyr til en ettermiddag når kjøleskapet er fylt opp av rester. Her er det bare fantasien som setter begrensningen. Jeg tror man ofte må ta slike påstander som lærte ikke barna barnesanger med en klype salt.


Kanskje ble det påpekt i rapporten at foreldrene blant annet ikke. Eggestand er på en måte eggerøre laget i ovnen. Det er utrolig lettvint, og blir alltid vellykket. Jeg serverer det til spekemat, laks, salat for eksempel. I videoen over guider kokk Bård Greni deg gjennom hvordan du lager en stor porsjon eggerøre.


Tradisjonell spekemat med eggerøre blir en aldri lei. Dessuten passer det like godt til festlige lag som til sommermiddagen. Sitter her og spiser på eggerøre til kveldsmat laget etter oppskriften over, men med fløte som erstatning for creme fraiche. Gressløk ble klippet fra hagen.


Her oppskriften på perfekt eggerøre. Med denne oppskriften kan du ikke mislykkes. Hvem trenger oppskrift på eggerøre , tenker kanskje du? Vel, det er ikke så dumt å lære seg noen småknep fra ekspertene. Hvordan lage eggerøre - Matbok.


Du kan også lage eggerøre i store mengder (eller omelett). Denne helgen var det stort arrangement i Bergen. Hansadager, bondens marked og striledag.


Eggerøre i stekeovn

Alt lå til rette for et fantastisk arrangement. Hell så blandingen i pannen og rør kontinuerlig rundt til du får en kremet og skjelvende eggerøre. For å få et godt resultat ta deg god tid. Putter du eggerøren i stekeovn , kan den stort sett passe seg selv, bare du husker å røre litt i den med noen minutters mellomrom. Ekstra god og luftig eggerøre.


Det blir fin eggerøre av dette. Ramsay gjør det på, har jeg ikke sans for. Potetsalat, eggerøre , flatbrø frukt og bær er ett naturlig følge til spekemat. Tilberedning i stekeovn. Sett ovnen på varmluft, 150gr.


Eggerøre i stekeovn

Hobbykokken Julie Ilona Balas (24) står bak populære Julies matblogg. Hun driver i tillegg cateringfirmaet Chikus-catering og får ganske så mange eggerøre. Flere brett kan stekes samtidig.


Hjemme hos oss er det dessuten populært å servere noe salt mat som tilbehør, så vi serverer flatbrø spekemat og eggerøre til også. Ja, det finnes i mange varianter av omelett, men denne har det lille ekstra ved at den er så luftige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg