torsdag 1. november 2018

Varemerke logo

Vi er spesialister på varemerker for både store og små aktører. Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg med å registrere varemerket ditt. Tusenvis av profesjonelle logoer. Har du funnet et navn eller en logo , kan det være smart å sjekke om andre har rettigheter til noe lignende.


Forundersøkelser er en betalt tjeneste. Eksempel på en logo med varemerkesymbol.

Et varemerke er et kjennetegn som benyttes av et kommersielt foretak for å identifisere seg selv og sitt produkt eller. Få enerett til et varemerke som skiller dine varer og tjenester fra andres. Logo kalles også figurmerke og er for mange virksomheter og produkter også registrert som varemerke.


En logo kan være i en eller flere farger,. Bruk dette skjemaet hvis du skal søke om enerett til et varemerke eller et fellesmerke. Bruk av varemerker bør derfor være et viktig ledd i markedsføringen. Tegn som kan være varemerke.


Et varemerke kan bestå av alle slags tegn som er egnet til å skille en virksomhets varer eller tjenester fra andres, for.

Et særlig spørsmål oppstår når en tilbyder av varer eller tjenester ønsker å markedsføre sine varer med referanse til og bruk av en annens varemerker. Skal du registrere varemerke eller design? Norsk Patentbyrå har saksbehandlere og advokater med lang erfaring innen området industrielt rettsvern. De fleste bedrifter har et navn på produktet sitt, et firmanavn (foretaksnavn) og en egen unik design på produktnavnet eller firmanavnet ( logo ). Varemerket kan vise seg å bli den viktigste. Circle K Grafisk Senter har ansvar for korrekt anvendelse av Circle K sitt varemerke for Circle K Norge AS og for selskapets stasjoner.


Viktig å forstå forskjellen på merkevare og varemerke. Mens varemerke er logo og typografi, farger og andre kjennetegn, er merkevare assosiasjonene disse. Ved å registrere et eget varemerke beskytter man blant annet retten til bruk av navn og logo – følgelig vil ingen kunne trå på ditt territorium uten.


Benytter din bedrift tekst og logo samlet som varemerke , vil en søknad for et kombinert merke være aktuelt. Søker man et kombinert merke,. Mars vil varemerke logoen Nittetsu fra Nippon Steel skiftes til NSSW logo. Som et eksempel vil Nittetsu SF-1A da vises med logoen NSSW SF-1A osv.


Historia om solfuglmerket. Og hvor kommer den visuelle identiteten inn i bildet? I denne artikkelen ser jeg nærmere på en del. Petter Northug har registrert sitt eget varemerke.

Apple er kåret til verdens mest verdifulle varemerke , i en ny kåring hvor teknologiselskapene dominerer. Telenor er beste norske. Kan blant annet bestå av navn, or logo og figur. Man kan beskytte et varemerke mot etterligninger ved å søke om varemerkeregistrering hos Patentstyret.


Merkeidentitet, visuell identitet, visuelle grunnelementer, merkeelement, kjennemerke, varemerke , merkevare, brand… Terminologi. Jo mer komplekst et fag er eller. Vi skreddersyr din unike firmalogo og sender deg første utkast innen timer.


En profesjonell firmalogo trenger ikke være dyrt. Din merkevare (eller varemerke ) er trolig blant ditt firmas viktigste eiendeler. Ta de nødvendige forhåndsregler for å beskytte ditt varemerke i dag. Andre kan ikke markedsføre seg under ditt varemerke Bare ved å registrere ditt varemerke kan du sikre deg mot at konkurrenter og andre markedsfører produkter eller.


Vi har saksbehandlere og advokater med lang erfaring innen området industrielt rettsvern. Du kan registrere varemerke her! RETTIGHETER VAREMERKE ADVOKAT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg