torsdag 1. november 2018

Glass med lokk og sugerør

Glass , flasker og etiketter til lave priser. Lokk og korker inkludert. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi har Sugerør og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest.


Rask levering og fast frakt.

Aldri mer kjedelige sugerør ! Dette glasset er med lokk og sugerør. Her kan du passe på hvilket glas som tilhører hvem sitt, da dem kommer i fire ulike farger. Kul servering på sommerfesten. Nyt en god drikk fra et krus med lokk og sugerør.


Vedlikeholdsråd Utsett ikke glasset for plutselige temperaturendringer. Lag et personlig glass med ditt trykk.

Glasskruset har håndtak, lokk og sugerør , sugerøret kan brukes flere ganger. Engangsglass med lokk og sugerør PARTY FRIENDS. Modellen finnes i flere ulike mønstre. To-pack vakre glass med lokk og fire sugerør , kommer i vakker gaveeske. Se lagerbeholdning i butikk.


Pent glass i fasettform. Inklusive lokk i gull farge, diameter 82mm. Våre glass og mugger gir deg et stort utvalg av stiler og mønstre. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Praktisk drikkeglass med lokk og sugerør.


Passer like godt for voksne som for barn. Glassene med lokk og sugerør er perfekte å ha med seg på piknik, i bursdag eller når du har grillfest. Hvor tar du med deg drikkeglass denne sommeren? Glass med lokk og sugerør , perfekt til feks bursdagselskaper og annet. Kurv med plass til alle glassene og med håndtak.


Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende.

Selskapets visjon er og skape bevisshet. Vakkert håndlaget KIT leveres her med farger og. Lar deg oppbevare kaffe. Inneholder: hvite lokk og sugerør , hvite med striper i ulike farger.


Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass. Kan også leveres i lokk med sort eller sølv farge Ved annen lokkfarge bruk notatfeltet. Glass kopp med hank, hvitt lokk og sugerør. Meir frå Kjøkken : Kjøkken. Brights plastikk Shotbombe- glass Neon 20stk.


Materialer er glass , tinn lokk og PP plast sugerør. Kan rengjøres i oppvaskmaskin, men tørk. Veldig smart og praktisk! Tettsittende silikonlokk med hull til sugerør. Skal du lage gaver i år?


Norgesglassene er fine for seg selv, men enda bedre med noe oppi. De kan pyntes og fylles med ting eller kaker. Hva skal du gi bort i år? Laveste Pris i Norske NettButikker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg