mandag 31. januar 2022

Whiskey karaffel

Norges Billigste Priser? Er du på jakt etter en whiskey karaffel finner du her et stort utvalg av ulike modeller. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.


Whiskey karaffel

Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Whiskey karaffel med gravering. Du bestemmer tekst og skrifttype.


Model : Dette karaffel sæt er lavet af Bohemia Crystal fra tjekkiet, Pakken indeholder en 7ml karaffel og seks 300ml gammeldags tumblere. Modern House, times square karaffel 8l. Poul Pava, pure friends karaffel 1l.


Rosendahl, grand cru lokk til vannkaraff. I kategorien finner du også spesialglass til cognac, whisky ,. Pegasus – Kunst - Antik - Design. Liker du whisky on the rocks og vil ha et passende glass er et med tykk bunn perfekt. Da jeg var ung, gikk det en såpeopera på TV hvor de drakk whisky fra store, tunge whiskyglass. Hvorfor ikke få Atlantis serien rett hjem?


Du kan benytte deg av vår unike og trygge tilbud å få varer tilsendt i posten. Favorittwhisky servert i en lekker karaffel gir ikke bare eleganse, men blir også en attraktiv del av hele serien. Drik din yndlingswhisky i ægte Mad Men retrostil med det fornemme lounge whiskysæt fra Lyngby Glas.


Både karaffel og glas har elegante detaljer, der tilføjer et. En whisky karaffel af de helt ægte: Kvadratisk, slebet og i krystal. Klassisk og stilrent sett som er perfekt å gi bort i gave. Sett med karaffel og krystalglass i gaveeske. Velegnet til servering av whisky , men kan også med fordel brukes til rom, cognac eller på middagsbordet til vann.


Model : Laguna Moderne og stilful der viser en klarhed i kvalitets krystal og glans. Hvis så, er Crispy-serien fra Frederik Bagger et must! I tillegg er det den perfekte gaven til. Kube er en eksklusiv whisky -serie i håndslepet krystall.


Serien har et stramt design med slip som gir et stilrent preg, med urbane undertoner. Giv dine gæster en restaurantoplevelse på hyggelig hjemmefacon med en smagfuld whisky eller cognac efter. Levering inden for 2-hverdage, altid gratis fragt! Her finner du glass til whiskysmakingen sammen. Giv nemt dine drinks et personligt touch.


Prøv dig frem med din egen whisky infuse. Det er nemt og ligetil, du kan f. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Flott sett i Montreal-serien fra Hadeland Glassverk.


Nesten ikke brukt og ingen skader. Leveres i flot gaveæske Indhold: L På lager Lev. Karaffel og to whisky -glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg