mandag 1. mars 2021

Whisky karaffel med glass

Moderne whiskyglass til restaurant. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Er du på jakt etter en whiskey karaffel finner du her et stort utvalg av ulike modeller. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt kjøkkenprodukter som glass.


Serien har et stramt design med slip.

Whiskey karaffel med gravering. Du bestemmer tekst og skrifttype. Klassisk og stilrent sett som er perfekt å gi bort i gave. Liker du whisky on the rocks og vil ha et passende glass er et med tykk bunn perfekt.


Grøn karaffel med tin montering og prop,. X KRYSTALL WHISKY GLASS. Kapasitet : glass : 3ml (i henhold til produsent). Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! A glass with Glenmorangie logo - specially designed whisky glasses. Bli med i kundeklubben og. Levering inden for 2-hverdage, altid gratis fragt!


Glass til Hverdags og til Fest I kategorien Glass har vi samlet alle. En Eva Solo karaffel er en elegant designet med tanke. Poul Pava, pure friends karaffel 1l. En klassisk whiskeykaraff fyller både en funktion och är en vacker inredningsdetalj.


En whisky karaffel af de helt ægte:. En meget enkel og gammel karaffel med facetslibninger. Lille likørsæt: flaske med glas. Klart glass med slepet dekor.


Drik din yndlingswhisky i ægte Mad Men retrostil med det fornemme lounge whiskysæt fra Lyngby Glas. Både karaffel og glas har elegante detaljer, der tilføjer et. Til et godt glas whisky hører udover din yndlingswhisky selvfølgelig også et godt glas.


Glassene er af kvalitetskrystalglas, og det. Flott sett i Montreal-serien fra Hadeland Glassverk.

Med dette sæt får man to. Nesten ikke brukt og ingen skader. Karaffel og to whisky - glass. KLUBBTILBUD Sagaform, club whiskeyglass med isbiter. Antik karaffel antagelig England ca.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nye flotte vin og whiskey krystall glass av hver, selges alle samlet eller og 6. Har også gammel fin vi karaffel i pressglass med sølvhank kr. Sammenlign priser og læs anmeldelser af whiskey karaffel glas Køkkenudstyr. Klik her og find den bedste pris nu! Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!


Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi. Kube er en eksklusiv whisky -serie i håndslepet krystall. Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.


Almost 1years of experience, skill and tradition has gone into the creation of this high-quality Nachtmann glassware.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg