fredag 19. februar 2021

Vaskesymboler ull

Vaskesymboler ull

Lik pris nett og butikk. Gratis frakt ved kjøp over kr 800. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig. Vi har laget en guide til vaskesymboler ! Den tilhører enten en Miele-vaskemaskin med programmet Håndvask- ull eller Silke eller ved maks. Vaskes i full vaskemaskin ved den temperaturen som er angitt på merkelappen.


Har du full kontroll på klesvasken? Her er de vanligste vaskesymbolene du kan støte på, og noen mer uvanlige, men like fullt brukte vaskesymboler. HÅNDVASKET ULL : Dagens vaskemaskiner er så skånsomme, at de behandler ullplaggene dine mer varsom enn du gjør med håndvask.


Hva betyr egentlig symbolene på vaskelappen? Lær om våre vaskesymboler og hvordan du best vasker ullklærne dine her. Vaskesymboler kan være vanskelig å forstå seg på. Heldigvis er de lette å lære seg. Vår vaskeekspert deler sine beste tips.


Alle tekstiler skal ha symboler som viser hva de tåler av vedlikehold som vask, rens, stryking osv. Men, hva betyr symbolene? Visste du at ulltøy kan kokes? Og at det gjerne kan kjøres på full sentrifugering? Her er rådene for hvordan du får ulltøyet rent - uten at det.


Hvis du har kjøpt klær hos Zizzi med vaskesymboler som ikke er beskrevet her,. Generelle vaskesymboler. Hvis plagget ditt er markert med ull -symbolet må du kun vaske det for hånd eller med ullprogram på maks grader. Forklaring af vaskesymboler Alm. Tørretumbles ved lav varme - max.


Garnet gir utrolig myke og lune plagg som ikke klør. Alpakka er 3-tråds kamgarn i alpakka i luksusklassen. Fargene blir spesielt vakre i alpakkafiber og garnet. Skjul filter Vis filter.


OK Nullstill Filtrer etter Nullstill. De unike egenskapene til ull gjør det varmt, bærekraftig og kan til og med hjelpe på atopisk eksem! Les mer Følg oss Følg oss p. Disse symbolene finner du på merkelappene i dine moteplagg og de indikerer hvordan du bør vaske plaggene. Milo er spesialutviklet for å ta vare på ull , silke og andre delikate tekstiler.


Derfor kan du trygt vaske plagg du vil håndtere ekstra forsiktig med Milo. Lillelam benytter Superwash behandlet ull for å forhindre uønsket toving og for å gjøre at plagget kan vaskes i maskin. Ullklærne fra Baylon garanteres for ullvask i maskin ved 40°C. Being outdoor, roaming free – and breathing pure, fresh air. You know how to enjoy nature.


We know what gear you need.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg