onsdag 24. februar 2021

Vaskesymboler forklaring

Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig. Vi har laget en guide til vaskesymboler ! Hva betyr vaskesymbolene? Alle tekstiler skal ha symboler som viser hva de tåler av vedlikehold som vask, rens, stryking osv. Men, hva betyr symbolene?


Du kan også komme over noen symboler som for øvrig ikke finnes i norske oversikter over vaskesymboler - som dette symbolet: Det betyr at det ikke skal. Forklaring af vaskesymboler Alm. Tørretumbles ved lav varme - max.


Det mest brukte tegnet på vaskeetiketten Det angir at plagget kan vaskes i maskinen på normal måte. Vaskebaljen angir at plagget kan. Tørketromles ved lav varme - max. Samvirke har en forklaring på, hvad de forskellige vaskesymboler , der kan inddeles i forskellige kategorier, betyder. Der findes en lang række forskellige vaskesymboler og for at gøre din tøjsortering så let som muligt, så har vi lavet en oversigt med en forklaring til hvert.


Vaskesymboler forklaring

Guide til vaskesymboler. Her får du en forklaring på de mest almindelige symboler. Disse symboler har alle noget at gøre med din vaskemaskine. De første tre symboler illustrerer,. Her finder du betydningen af de forskellige vaskesymboler.


Behøver vist ikke nogen ydeligere forklaring. Det er ikke lett å vite hva alle vaskesymbolene betyr. Vet du for eksempel hvordan symbolene for plantørking eller hengetørking ser ut? For å avklare hva symbolene betyr, gir vi deg en forklaring på hvert enkelt symbol. Normal maskinvask Maskinen kan fylles på normal måte.


Se vores guide til vaskesymboler. Når du vasker dit tøj er det vigtigt, at du kender vaskesymbolerne. Få en hurtig forklaring hos Norling Bo. Se på vurderinger på SYMBOL produkter. Diplotop samler anmeldelser på produkter og beregner en poengsum for soliditet, effektivitet, pålitelighet og god valuta.


Vi tilbyr trykte og vevde vaskeanvisninger og størrelsesmerker. Der er kommet en ny standard for symboler til renholdelsesmærkning af tekstiler. Her kan du se, hvad der er af ændringer, og downloade symbolerne som gif-filer. I helgen blir vi skvist mellom et høytrykk over Russland og et lavtrykk sør for Island #129299; Dette fører til at nedbøren dyttes inn fra sør jevnt og. Siste nytt fra Aust-Agder og Vest-Agder.


Lokale nyheter og utvalgte aktualiteter fra NRK Sørlandet. Tumblertørring, højst 40º C. Må ikke centrifugeres ved høj hastighed. Men du har kanskje opplevd at det er lav sentrifugering på ullvask i maskin?


Det finnes tegn og symboler for hva du bør og ikke må gjøre. Her gir vi deg en forklaring på de vanligste vedlikeholdssymbolene. Hvis man har en eske med en fugl inni, vil esken bli lettere om fuglen, inni esken, letter og flyr?


Vil en eske med et helikopter veie det samme om helikopteret står. Her er en forklaring på, hvad de forskellige. Det er mange ulike dyner og det kan være vanskelig å finne den som passer deg. I vår dyneguide hjelper vi deg å velge riktig dyne.


Nedenfor vises en oversikt over vaskesymboler som tekstiler er merket med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg