fredag 19. februar 2021

Vaskesymbol p

På samme måte som at det er en fordel å vite hvordan du faktisk bruker vaskemaskinen og hva de ulike vaskemaskinprogrammene betyr, er det en fordel å. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig. Vi har laget en guide til vaskesymboler! Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!


Hva betyr vaskesymbolene?

Alle tekstiler skal ha symboler som viser hva de tåler av vedlikehold som vask, rens, stryking osv. Men, hva betyr symbolene? Kjemisk rensing med alle vanlige rengjøringsmidler, inkludert alle med symbolene P og F. Kontakt alltid et autorisert renseri. Dersom vaskelappen viser en P tåler plagget kjemisk rensing i alle vanlige rensevæsker, og dette kan foregå i en normal prosess. P betyr at plagget kan renses med perkloretylen En strek under tegnet signaliserer en begrensning med hensyn til den mekaniske belastningen,.


Se vores guide til vaskesymboler.

Undgå at ødelægge dit tøj ved at følge anvisningerne for vaskesymbolerne. Inden du lægger tøjet i vaskemaskinen, er det en god idé at have styr på vaskesymbolerne. Få et overblik over, hvad de forskellige tegn betyder. Når du vasker dit tøj er det vigtigt, at du kender vaskesymbolerne.


Få en hurtig forklaring hos Norling Bo. Har du kigget på mærkerne på dit tøj og tænkt: Hvad er det nu lige, symbolerne betyder? Vaskesymbolerne på tøjet er til for at vejlede dig i, hvordan du bedst. Innen rensing viser P -symbolet at plagget tåler rens med typiske rensevæsker.


F-symbolet indikerer at plagget tåler kjemisk rens med. Der er kommet en ny standard for symboler til renholdelsesmærkning af tekstiler. Her kan du se, hvad der er af ændringer, og downloade symbolerne som gif-filer.


Alle vores mærker kan du købe her i shoppen. De har også deres egne individuelle shop. Og hva betyr pokker var det strykejernet betydde? Kemisk rensning i alle almindelige rensevæsker inkl.


Noen ullplagg kan du også slenge.

På selve produktet er der syet label med Ekelunds logo og vaskesymbol. Antal Særligt om dette produkt Levering ca. Se på vurderinger på SYMBOL produkter. Diplotop samler anmeldelser på produkter og beregner en poengsum for soliditet, effektivitet, pålitelighet og god valuta. Tag en ven eller veninde, der trænger til at få én på frakken!


Hvis der er et vaskesymbol ,. Indlevér din efterårsgarderobe hos os. Dag-til-dag service i butikken eller på dage. Nå har noen av verdens største mote-aktører gått sammen om et felles prosjekt for å snu den.


Der vil typisk være angivet et vaskesymbol for hhv. Se flere gode råd på Pletvæk. P = perchlorethylen Både carbonhydrid og per-chlorethylen kan anvendes. Må ikke vådrenses Må renses med vand.


Varden gir deg lokale nyhetene fra Telemark hele døgnet. Les alt fra nyheter, hendelser, sport, og kultur fra Telemark her. Quiz Høsten er på vei, og du kommer til å finne mange blader i forskjellige farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg