fredag 28. august 2020

Selvvanningspotte

Hvit selvvanningspotte M 90-Legg i kurv. Sort selvvanningspotte M 90-Legg i kurv. Se grønne planter i selvvanningspotte. Det er perfekt å dyrke basilikum i selvvanningspotter siden basilikum liker å ha det fuktig.


Her viser vi hvordan du lager selvvanningspotte.

Jeg ser at det er aktivitet på utefronten for tiden, for dette innlegget fra den gang er noe av det jeg. Grow-in selvvanningspotte er perfekt til å bruke på juleblomstene. De tar vare på plantene dine i et tørt og varmt inneklima. Her er utgangspunktet, liters bakk som det tidligere sto agurker og tomater i. Vi hadde leca kuler i bunnen tidligere, derfor rekka med hull langs bunnen. Potte med selvvanningssystem som sikrer at plantene trives.


Perfekt dersom du ikke kan vanne plantene regelmessig - på ferie eller liknende.

Så fint at du viste hvor enkelt en kan lage selvvanningspotte ! Lag din egen selvvanningspotte. Tre en tykk ulltråd gjennom bunnen på en plastpotte og sett det i en større, tett potte som fylles med vann. Jeg har vært så heldig å få noen selvvanningspotte r,noen store firkanta ca. De er helt nye og har påfyllingsrør som det ser ut til.


Sliter du med å huske å vanne urtepottene på kjøkkenbenken? Selvvannings kasser til gravstedene. Vi tester ut noen supre selvvanningspotte r fra Lechuza som er perfekte til urter.


Tips om når du skal vanne blomster og plen, det er bedre å vanne mye og sjelden, enn ofte og lite. Vann om morgenen, og unngå vanning i solskinn. På disse sidene har vi listet vår utvalg av utendørs blomsterpotter og diverse blomsterkrukker. Europris - mer til overs!


Vi har testet en selvvanningspotte fra Eva Solo, en selvvanningspose i vanntett tekstil fra Mester Grønn og kjerringrådet å fore blomsterpotten med. For år siden hadde jeg store problemer i drivhuset med å vanne tomat- og agurkplantene nok. Da hadde jeg plantene i liters sorte bøtter.

Et annet godt tips er å lage din egen selvvanningspotte ved å træ en tykk ulltråd gjennom bunnen på en plastpotte og sett det i en større,. Her er hvordan å plante en sitrus treet slik at du kan dyrke dine egne frisk frukt. VIDEO: Mange hobbygartnere foretrekker å dyrke drivhusplantene sine i selvvanningskasser.


Slike kasser kan nemlig passe seg selv med vann i opptil ei uke. Skal du på ferie snart, og har ingen til å passe tomatplantene? Vi tester en ny type selvvanningspotte r som både ser flotte ut og kan brukes utendørs. Jeg har brukt hjemmelagde selvvaningskasser i mange år ute, men ikke med tomater og agurker.


Det har vært lavere grønnsaksvekster, som bønner, lave erter. Brukte du ikke opp hele krydderurten og skulle ønske den holdt til neste middag? Den er så realistisk at du må kjenne på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg