fredag 27. desember 2019

Kjempestore vinglass

Her finner du våre morsomme vinglass med diverse festlige motiv. Vi har kjempestore vinglass , og vinglass med morsomme stett. Du bestemmer tekst og skrifttype. Verdens befolkning drikker mye.


Når drømmen om et skikkelig stort glass vin blir til virkelighet: Dette vinglasset rommer liter, altså nesten en hel kartong vin. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!

Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har. Se utvalget av vakre vinglass. Rask levering, ferdig tollet. Gode Priser og Lynrask Levering!


Oppdag trendy vinglass i skandinavisk design hos Roomher. Morsomme til Bowle og Sangria og flott til bord-dekking. Pr glass eller 2kr for alle 7. Vi haddet det oppi slike kjempestore vinglass.


Du har ingen varer i handlekurven.

Jättestort vinglas med texten “They say… One glass of wine a day keeps the doctor away! Men uansett, g sukker pr liter er vel ikke av den verste vinen jeg kan drikke? To - tre vinglass (ikke av de kjempestore ) er vel trygt å drikke.


Vinglas som rymmer Rymmer liter! Noe av det første som ble laget var noen kjempestore pokaler til Det kongelige sølvkammer i København, det var på Christian 6. Arno er en liten vinglass -serie levert av Athezza som ”residerer” midt i vinområdet Languedoc i Sør-Frankrike. Framfor det svært eksklusive så er her heller. Da jeg var fikk jeg mitt første vinglass av min tante.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Annonse: Denne artikkelen er et sponset innlegg. Hvitvinsglass av krystall i Gary-serien - 470ml. Gary er en liten vinglass -serie levert av Athezza som ”residerer” midt i vinområdet Languedoc i Sør-Frankrike.


De kjempestore glasspokalene som etter hvert ankom fra Norge, var myntet på kongehuset og hoffet. Kjempestore oppheng (H: cm) med motiv av krystallstjerne,. Neva er en liten vinglass -serie levert av Athezza som ”residerer” midt i vinområdet Languedoc i Sør-Frankrike. Rødvinsglass i Neva-serien - 6ml.


Leker med hjul og belter. Store maskiner, lekesett brannstasjoner, garasjer og mye mer.

Champagneglass i Neva-serien - 2ml. Vin allroundglass av krystall i Arno-serien - 3ml. Lag kjempestore gummibjørner av gelé til festen! H20cm vinglass mondo iittala.


Serie mondo av finsk designer kerttu nurminen. Hvilken iskaffe man serverer henger oftest sammen med hva slags servering man. Karkasiniai baseinai senukai. Midt mellom trærene finner du denne kjempestore figuren som er bygget som en liggende mann basert rundt en trebåt.


Next Ett vinglass – 1viner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg