fredag 1. november 2019

Mørkt kjøkken

Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Er drømmekjøkkenet ditt et elegant kjøkken i mørkt tre? Det får du med HTHs modell Havana – Se designen i mørkt tre her.


Det er her det spinner for min del akkurat nå. Skal jeg kjøre lyst og trygt?

Eller skal jeg gå for det jeg innerst inn liker best, som er litt mørkere? Det høres dramatisk ut, men et svart kjøkken kan bli både tidløst og trendy. Bli med inn i inspirerende hjem som har knekt koden! Mørkt kjøkken – Line ask brunbeis. Den brunbeisede fronten Line skaper effektfulle linjer.


Med modell Harmony Dark får du et stilrent design med skapdører i finér. Men skal den brukes på kjøkkenet bør man tilføre varmere.

En mørk grønnfarge fra den dype skogen,. Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret. Eierne bestemte seg for å male kjøkkeninnredningen istedet for å bytte den ut. Legg merke til bakveggen, som er i samme materiale, heltre ask brunkjerne med hvit OSMO hardvoksolje. Nett og moderne modell med slette fronter i en varm og mettet gråtone.


Gjennom sin nøytrale og lavmælte design, er dette et kjøkken som elegant kan matche alle. Jeg syntes det er så lekkert med hvitt kjøkken og mørkt tregulv. Gjerne blanke, men matte er jo også ganske fint da.


Gulvet er kjøkkenets mest brukte del. Derfor skal du starte fra bunnen når du planlegger det nye kjøkkenet ditt. Mange velger sort kjøkken om dagen. Et mørkt gulv er stilig,. Det gjorde også Stylizimo når hun skulle pusse opp sitt.


Se hvor fint det ble og hvordan hun gikk frem. Radius har slette fronter med mykt avrundede kanter. Et sort kjøkken i heltre eik.

Se modellen og løsninger her. Nå vil ekteparet ha bare mørke rom. Galgum liker huset bedre etter at de begynte å male rom mørke.


Velg blant ulike kjøkkenfarger, og blant malte og beisede kjøkken. Se de ulike mulighetene og la deg inspirere! Kjøkkenet i bakgrunn skal få samme. Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Har du eplegrønt kjøkken og litt slitte hvitevarer er det inspirasjon å finne over hele fargepaletten når kjøkkenet skal fornyes.


Liker veldig godt kontrasten mellom mørkt gulv og hvitt kjøkken , og synes det ble stilig med flisene og benken. De største kjøkkentrendene på interiørfronten akkurat nå er å bruke helt sorte eller mørkegrå farger og detaljer. Nå finner du mange lekre og moderne kjøkken på markedet som kan heve inntrykket til et sofistikert nivå. Ettersom kjøkkenet har blitt en sosial arena, blir vi.


Kvadrat Mørk Grå er en stilren og minimalistisk front. Den dype, vakre gråtonen skaper en lun og behagelig amosfære og inviterer til kos og hygge. Vi blir å gå for mørkt gulv på stue, entre, kjøkken og loftstue.


Soverom skal vi gå for et lysere. Valget vårt ble Monterroso Elm fra Tarkett. De hadde et bittelite og mørkt kjøkken , men drømte om en åpen løsning med et stort, sosialt kjøkken.


Les Kjerstis prosjektblogg og se før- og etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg