tirsdag 29. oktober 2019

Inspirasjon hjem

Skal du gjøre noe nytt i boligen din? Her finner du masse inspirasjon til farger, møbler og smarte løsninger. Vi tilbyr go personlig service og garantert topp kundebehandling.


Det skal synes at det bor folk i et hjem , mener Ida. Her får du inspirasjon , fine møter, håndlagde og vakre varer som hører juletiden til,.

Vi selger i hovedsak kalendere, almanakker, skrivebøker, kort og gaveartikler gjennom bokhandlere og. Bo: inspirasjon er her for å dele inspirasjon , nyheter, tips og ideer med deg! La deg inspirere av andre prosjekter Våre kunder er dyktige entreprenører,.


Midt i Oslo produserer vi fronter til IKEA skap. Siden du handler direkte med produsent kan vi tilby lave priser og rask levering. Vi benytter kun rå materialer av. Byggmakker hjelper deg å få ting gjort.


Se bilder og farger fra ulike rom og områder.

Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Innredningen setter stemningen og personlig preg på hjemmet. Vi samler løpende inspirasjon og tips fra våre eksperter. Følg med her og bli inspirert.


Sommeren er her og det er på tide å gjøre uteplassen klar for sommer! Få inspirasjon og tips til innredning av balkong, terrasse og hage. Höst i København inspirasjon på veien mot. Velg lyskilder med samme fargetemperatur i hvert rom slik at du får en.


Finn interiørinspirasjon til hjemmet ditt blant bildeveggene. Se et utvalg av Jøtuls ulike modeller, i ulike hjem. Inspirasjon Ildstedet som en naturlig del av hjemmet. Ethvert tiltak som skal gjennomføres må kunne regnes hjem.


Holder du på med hagen eller terrassen din? Vi kan gi deg masse inspirasjon til hagen din og viser deg gjerne at in-lite hagebelysning kan gjøre ditt utemiljø til. Bli inspirert av våre hagestuer, vinterhager og pergola.


Se hagen til våre kunder her.

Her vil vi dele det siste av trender, morsomme tips på hvordan du kan forandre med farger, dekorasjonsmale med mer. Titt litt rundt og la deg inspirere! Her er et utvalg av våre vakre kundebilder. Kombiner med puter og interiør i herlige materialer i ulike. Nå er det fokus på grønt, blått og jordfarger.


Mørke, sotete nyanser med mindre kulør som kan leve lenge, uten å være for dominerende. Utendørs frokost rundt bålpanna i morgensola – det er frokoster vi husker lenge. Prøv deg på denne deilige. Her går klesoppbevaringen på skinner Med dette klesopphenget av gamle trekjelker skaper du ekte vinterromatikk i hjemmet ditt. Finn nye måter å kombinere bilder og malerier, og skap din egne personlige og.


Det er mange som kanskje ikke har hørt om denne interiøretrenden som var stor på 80- og 90-tallet, og som har kommet tilbake i dag. Shabby Chic blander klassiske. Festkompaniet har pynt til enhver anledning!


Resultater for Hus og hjem. På disse sidene kan du finne inspirasjon , tips og ideer relatert til gamle hus, forum om emnet, samt bruktmarked og medlemssider. Tør du gå for et fargerikt hjem , med din egen personlige stil? Hos oss var det Sofie som fikk i oppdrag å hjelpe Ida med å finne ut hvilke lamper som skulle få smykke deres nye hjem.


Gudmundsen inspirasjon er et inspirasjonsforedrag som handler om livsglede og menneskeverd i næringsliv, helseforetak, skoler og ikke minst i idrettssammenheng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg