mandag 30. september 2019

Skandinavisk stil

Til daglig jobber hun med interiør i alle stiler og farger. Hjemme sverger Norske Interiørblogger-sjefen Ann Helen til en nøytral palett og skandinavisk. Hun elsker blått, og vil ha et minimalistisk og gjennomført interiør. Andrea Gravningen (25) er månedens instagrammer i august.


Hva kjennetegner stilen?

I utlandet er stilen kjent som Scandinavian Modern. Den skandinaviske, eller nordiske, stilen kjennetegnes av lyse interiører med sterkt. Med farger i blågrønt i kombinasjon med naturlige elementer, får du den typiske skandinaviske stilen på badet. Se hvor fint det blir med grønt tak! BoConcept bretter ut den skandinaviske stilen og gir tips om hvordan bruke rene linjer og essensielle lyse fargepaletter i det nordiske uttrykket.


Gjenskap det avslappede skandinaviske stilen i ditt eget hjem. Kjøp på nett Lagre i huskelisten.

Jeg henter inspirasjon fra naturen, magasiner, nettet og når jeg reiser til utlandet. Hvordan kan man få sin egen, personlige stil ? Ved å tilføre bilder av. Inspirert av naturen, er skandinavisk stil en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Hans skjønnhet ligger i naturlig enkelhet.


Minimalistisk, økologisk. Gi bort ting du egentlig ikke har bruk for, eller som ikke har en estetisk funksjon. Nordisk stil krever disiplin med tanke på hvor mye du tar med deg inn i hjemmet.


Lyst og skandinavisk Ren flaks var det at paret havnet på Blommenholm i Bærum. Med en rimelig og passende tomt, med nærhet til sjøen, var valget enkelt. Nøytrale farger kombinert med tidløst design vil alltid være en klassiker.


Formgivning og funksjon går hånd i hånd i den nyeste møbelserien DK fra Svedbergs. Den nordiske stilen har tatt over catwalkene. Interiør nettbutikk som selger design til små og store! Muuto, Menu, Ferm Living, Design Letters m. Vad är skandinavisk stil ?

Her har vi samlet et utvalg av produkter fra salget vårt for deg som. Sømløs retro mønster i skandinavisk stil med geometriske elementer Pixerstick-klistremerke Enkel installering 3dagers tilbakebetalingsgaranti Søk etter. Stilen var inspirert av funksjonalismen, men. Her er det mye fint i skandinavisk stram stil. Da bør du sjekke ut hjemmet til Hakima el Majdoul (33).


Her finner du en unik blanding av en marokkansk og skandinavisk stil. Skandinaviske vinduer åpnes. Hos Lene Bjerre har vi ladet os inspirere af farver, materialer og billeder fra verden omkring os.


Se den smukke nye kollektion online hos Lene Bjerre. Skap behagelige rom i skandinavisk stil og stemning, med tapet. Tapetkolleksjonen Billie fra Borge er den perfekte kolleksjonen for deg som liker den skandinaviske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg