fredag 27. september 2019

Maling metall utendørs

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Denne bruksanvisningen gjelder for fasadeplater av metall.


De er som oftest laget av stål med polyesterbelegg eller maling som toppstrøk. Bruk helst maling spesielt beregnet for metall. Riktig maling beskytter dessuten mot rust og gjør at huset fremstår som pent.

Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall. Hos MAXBO finner du metallmaling til utvendig bruk. Maling på ulike metallunderlag.


Merke: Bengalack og Hammerite. Se utvalget på nett og kjøp i butikk. På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk!

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Pansarol Finish Pansarol Finish er en toppstrøksmaling for maling av jern, stål og plater utendørs. Det er annerledes å male metall enn å male en vegg eller overflate. Denne typen maling har god motstand mot ujevnheter.


Metallprodukter til utendørs bruk,. Multiprimer Multiprimer er en metallgrunning med den spesielle egenskap at den henger fast på selv det glatteste metall. Normalt vil det være nesten umulig å male. Vi tilbyr et bredt utvalg produkter beregnet for korrosjonsbeskyttelse og dekorasjon av metall.


Alt fra enkle primere til avanserte 2. Det finnes forskjellige typer maling til innendørs og utendørs bruk. Underlaget spiller også en viktig rolle – treverk, metall , gips, betong,. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sadolin Platetakmaling er en halvblank dekkende maling til bruk på platetak.

Butinox Futura Dør og Vindusmaling er en dekkende utendørs maling som er spesielt egnet til høvlet. Male-på- metall -Scanox_trillebår_blå Når huset har fått sitt strøk med maling eller beis, er det fortsatt mange detaljer som gjenstår. Innhold Hvordan det riktige valget av maling varmebestandig maling og rust på metall Hva er rust? Utendørs metall må beskyttes mot vær og vind. Legg et støv ark under metall å holde maling fra å komme på bakken.


En komplett serie dedikert til innendørs og utendørs dekor. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg