onsdag 25. september 2019

Hytteoppussing

Alt om hytte - Norges største hytteportal. Midt i skogen, etter en humpete og karrig skogsvei omkranset av blåbærtuer og lyng, åpenbarer det seg en frodig plass med en liten tømmerhytte. Hyttas stue ble en hyggeligere, lysere utgave av seg selv. Vi i Prognosesenteret vil benytte vår blogg til å skrive om ting vi er opptatt av og samtidig dele innsikt som du forhåpentlig synes er interessant, lærerikt og.


De hjelper oss å huske deg og dine valg her på TV3.

Vi har blitt flittige fjellfolk i sommar. Tak, bjelkar og veggar får to strøk med Jotun kvist og. Eventyrlig oppussing er tilbake! Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg igjen med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt.


Et unikt alternativ til hotell. Book din overnatting på Airbnb i dag! Finn forsikringen som passer deg.


Da var jeg langt på overtid med mitt neste hytte-oppussings-innlegg :) Nå skal jeg vise litt fra stuen, som for det meste ble ferdig oppusset i fjor høst.

Hytta blir gradvis lysare og lettare:) Audun grunnar soverom. Interiørdesigner Christine Fikseaunet har vært på hytta ved Helgeroa hver sommer siden hun ble født. Nå er tømmerhytta fornyet og blitt lys og luftig. På hytta er det små og trange soverom.


Det er en del merker på veggene. Både klistremerker og skjolder etter bilder. Da jeg tok over hytta 1. Tak skulle byttes, fasadevegg skulle byttes, vinduer skulle kittes og jeg skulle gjøre.


Det blir strabasiøse turer med. Ofte gjør man hytteoppussing over altfor lang ti og man føler man må gjøre noe hver gang man er på hytta. Som planlagt - så gjort.


I oktober pakket vi sekken full av verktøy og satte i gang med hytte oppussing. Vi vasket jo ned deler av hytta allerede på sommeren, men. Vi pusser opp hytta uansett. Det norske hyttelivet er lite påvirket av konjunktursvingninger.


Oljeprisfall og tilhørende usikkerhet har tilsynelatende hatt en. Nordmenn pusser heller opp hytta av nødvendighet enn av lyst.

Uansett, en hytte på fjellet, ved kysten eller i innlandet trenger vedlikehold. This site uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our service you agree with the use of such Cookies. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av.


Her er litt inspirasjon. Hytta lå i naturskjønne omgivelser med kort vei til badeplass ved Mjøsa. Juuhuu #128578; Nå fremover er det mange som skal pusse opp, og mange skal renovere eller pusse opp hytta. Skal du pusse opp ditt hus eller leilighet?


Vi utfører det aller meste innen oppussingsarbeid. Vi ordner det hele, vi sørger for at arbeidet blir utført. VG Live gir deg kampoppdateringer og nyheter fra favorittlagene dine.


Få resultater og nyheter fra VG for fotball, ishockey, og håndball.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg