mandag 30. september 2019

Hyller skeidar

Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Kjøp innredning til lave priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.

Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. STORT UTVALG: Pynt og dekor, teppe og lampe - her får du inspirasjon til å pynte opp hjemme. Se vår flotte interiørkolleksjon.


Vedlikehold: Lakkerte og voksede overflater vokses med Guardian bivoks for å bevare glansen og hindre riper, minst hver 6. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Har du bøker eller pyntegjenstander som du vil skjule eller vise fram? Få orden på alt sammen med hyller.


Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser!

Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser. Bredt utvalg av hyller for oppbevaring til din stue, alt etter ditt behov! Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er hyller løsningen for deg.


Finn vegghyller med spennende design her. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Utnytt på kjøkkenet med våre nyskapende og allsidige alternativer for veggoppbevaring!


Oppdag moderne bokhyller og hyller fra BoConcept. Skoreol VIRUM hyller svart Pr. Les mer Skoskap IDESTRUP rom svart Pr. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Vi har fristende varehus og god service. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller.

Handle enkelt online hos ellos. I en lenestol fra Bohus kan du lene deg tilbake og finne roen. Her kan du se hele vårt utvalg lenestoler av ulikt design, materialbruk og farger. Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 2kr.


Stort sortiment av Hyller i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. Vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.


MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Se hele vårt utvalg her. Vi kan tilpasse hyller ned til millimeteren slik at de passer perfekt til din vegg!


Du kan få bokhyller over dører, vinduer og fra gulv til tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg