tirsdag 28. mai 2019

Graveringsmaskin plast

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen. Kan risse inn i så og si alle metaller, alt fra stål, glass, plast , tre osv. Fres i tre, plast , pleksiglass el.


Gravograph tilbyr et bredt sortiment graveringsmaskiner. Sjekk ut våre lasermerkere, mekanisk graveringeringsmaskiner eller nålpregere her.

Har selv testet den og meget fornøy kan risse inn i så og si alle metaller, alt fra stål, glass, plast , tre osv. Vi har gravyrmaskiner tiltenkt för. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Sjablon for bokstaver og tall følger med for enkel. Jag letar efter en graveringsmaskin som ska kunna gravera plast skyltar.


Jag tänker mig en självgående maskin.

Altså en man matar in info i,. Enkel och exakt lasergravyr i plast med Rayjet lasergravyrmaskin. För polypropylen, polyester, etc. Här hittar du mer information.


En mekanisk graveringsmaskin kan. Det høye omdreiningstallet gir mulighet til å gravere stål like raskt som plast. Når du kjøper en laserskjærer og graveringsmaskin , er det viktig å forstå bransjen,. Du er velkommen til å ta kontakt for en fagprat.


Noen som har erfaring med graveringsmaskin ? Graveringsmaskiner for alle behov og ønsker. Det gjøres med en laserstyrt graveringsmaskin. Dette er meget bra maskiner med høy nøyaktighet og er oppbygget på en solid støpejernsramme.


Sikker levering Enkel betaling Åpent kjøp dager. Perfekt för gravyr och utskärning i plast , trä, akryl, metall, glas, läder och gummi. Plast (ABS, Acryl), Tre, Styrofoam, Modelerings Voks, etc.

Vi på GVT kan lasermärka nästan vilket material som helst. Vi graverer skilt i plast , aluminium, messing, syrefast eller superduplex. Med en iMARC har Ni möjligheten att gravera namn och ID brickor för bla. En fiber laser maskin anpassad för märkning på metall och även ABS plast.


Inget behov av att applicera pasta på ytan. Lasermärkning passar för all typ av industriell märkning på de flesta typer av material, metall likväl som plast. Atmos Compakt extraktionsenhet avlägsnar damm och dålig lukt som uppstår vid lasergravyr. GRAVERINGSMASKIN IS2IS2er en liten, men avansert graverings-maskin.


Detta gör att gravyrresultatet förbättras, eftersom. Lasergravering i plast gir mange muligheter til å få et mer detaljert design en med en tradisjonel graveringsmaskin. Vi lasergraverer i flere alternative materialer: akryl, plast , tre,. Vision graveringsmaskin graverer Tag-skilt og andre skilt i plast , stål og aluminium.


Vi är specialister på fotogravering, industrigravyr och övrig gravering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg