tirsdag 28. mai 2019

Flatt støpsel

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser. Norges Billigste Priser? At du ikke får sofaen eller sengen inntil veggen på grunn av stikkontakter og støpsler kan være et irriterende problem.


Flatt , jordet støpsel for ledningsmontering.

Flat utforming gjør at støpselet bare bygger ut mm. Passer for vegguttak bak møbler eller på andre steder der det. Ekstra flatt støpsel som bygger kun mm. Designet for trange plasser som f. EVOline Plug Flat , jordet støpsel med bevegelig hode som gjør det enklere å tilkoble bak møbler og som gjør at det kreves mindre kraft når man skal ta den ut av. Prøv et flatt støpsel som gjør at du kan dytte sofaen helt inntil veggen, selv om man har noe i stikkontakten bak sofaen.


Eller om man bare vil at det. Evoline Flat Plug er det smarte støpselet mange har ventet på.

Nå trenger du ikke lengre irritere deg over at du ikke får skyvd kommoden og TV-benken inntil. Perfekt der det er trangt, for eksempel bak hyller eller TV-benken. Gjør det enklere å møblere.


EVOline Plug with power strip 3-veis strømforgrener som er utrustet med et flatt støpsel med jording. Støpselet har bevegelig hode som gjør det enklere å. E:ZO EVOline flat stikkontakt - Denne flate stikkontakten fra E:ZO egner seg spesielt til bruk bak møbler. Baksiden kan reguleres slik at den enkelt kan trekkes ut.


Et flatt støpsel som kan anvendes bak sofaer, senger og kommoder. Hjem Elektro Kabelsko, kontakter og støpsler List for flat stikkontakt Tilbake til Kabelsko, kontakter og støpsler List for flat stikkontakt Flat stikkontakt. Plug-16A Jordet Flat Støpsel 250V Svart OPAL Beste pris hos Elmaterialer. ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne.


Takk for svar, alle sammen Jeg går for 2-leder med flatt støpsel , slik jeg tenkte (og dere foreslår). Jeg har riktignok gjort dette noen ganger,. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Tenk litt nøyere igjennom dette. En bordvifte med et ujordet støpsel kan kun brukes i ujordede stikkontakter. Men hadde den hatt et flatt eurostøpsel har du også.


En stikkontakt er ikke bare en stikkontakt.

Det finnes kontakter som gir interiøret ditt et lite løft, som lar deg slippe skjøteledninger og øker brannsikkerheten. Godkjent til utendørs bruk. Jordet støpsel med brytebeskyttelse og ekstra slagkraftig PVC-kropp.


Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg