tirsdag 23. april 2019

Olje benkeplate

Rask levering og super service! Behandle benkeplate i heltre. Til behandling av kjøkkenbenk anbefaler vi i stedet å olje med en god olje.


Olje trekker inn i treverket og beskytter treverket i. Er benkeplaten din blitt slitt og full av riper? Redd den med olje for benkeplater.

Med den riktige behandlingen av benkeplaten holder den i mange år. Hvis du vil gi det skandinaviske kjøkkenet ditt en lekker og organiske look, kan du velge en benkeplate i heltre. Med litt olje og en varsom hånd blir benkeplaten i. Finn benkeplate til ditt kjøkken! Sigdal tilbyr et rikt utvalg benkeplater og kjøkkenbenker i ulike materialer og utførelser.


IKEA - BEHANDLA, Treolje til innedørs bruk, Beskytter treet både på overflaten og i dybden og gjør det mer skinnende. En velpleid heltre benkeplate kan bidra til å smykke kjøkkenet og løfte rommet visuelt. Men som kjent - det er bare diamanter som varer evig.


Ja skal platen holde seg fin, anbefaler jeg at du oljer den ganger i året første året.

Platen trekker mer olje når den er ny. Kjøpte benkeplate på HTH. Se filmen vår som viser hvordan du løser oppgaven trinn for trinn. Heltrebenkeplater må behandles. En benkeplate i tre må behandles med olje for å unngå skader.


En tørr plate suger til seg det meste, og vil bli stygg på. Enkelt forarbeid gir best sluttresultat. Lurer du på om det er på tide å olje benken? Dersom vannet ikke perler seg, men flyter utover når du heller litt vann på.


Junker Rustik benkeplateolje er en løsemiddelbasert herdende urethanolje som lukter lite. Skal du olje en benkeplate ? Hva slags materiale er benkeplaten? Er det eik,gran etc er jeg enig med madammen din ved å behandle ny og tørr benkeplate En slik plate kommer til å ta.


For noen uker siden skulle jeg olje benkeplatene våre som er av eik. Helt siden jeg oljet de for et år siden har jeg ikke vært helt fornøyd med fargen på. Poenget med disse historiene er selvfølgelig at ei benkeplate skal være med på mye,. LIBERON OLJE TIL KJØKKENBENK 500ML Bloom Kjøkkenbenk- olje nærer og beskytter arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue.


Gir god beskyttelse mot fukt. Det må da finnes noe annet enn olje.

Pusser først med ganske fint sandpapir og legger på en våt svamp e. Deretter oljer jeg 2-strøk og har fin benkeplate. Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi den et nytt liv. Nøkkelen er sliping og olje. Etter timer kan du olje benken i to omganger med hvit olje beregnet for benkeplater. LES OGSÅ: Sliping av benkeplater - Slip kjøkkenbenken og få ny benkeplate.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. For å ivareta en optimal motstandsdyktighet er det svært viktig at benkeplaten vedlikeholdes og behandles med olje. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Corinor sine heltreplater, som er utgangspunktet for din skreddersydde benkeplate , er laget av førsteklasses trevirke. På jakt etter en ny benkeplate ? Benkeplaten vi leverer til deg skal leve lenge.


Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg