fredag 19. april 2019

Fiskars urtepotte

Vi har et stort utvalg produkter. Finn fiskars urtepotte hvis du ser nå. Enten det er produkter til hagen, til kjøkkenet eller til hobbybruk, så har vi løsningene. Fiskars har et bredt produktspekter til daglig bruk.


Urtepotte som gjennom selvvanning sikrer tilgang til friske urter på din egen kjøkkenbenk. Den har en spesialutviklet kunstig rot noe som sikrer optimal tilgang på. Jeg har testet KitchenGarden fra Fiskars.


Konseptet er en beholder hvor man setter urteplantene, en lyssøyle i midten og en kuppel som settes over. For å gjøre det lettere for deg å stelle potteplantene, har vi lagd dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem. Minidrivhus for rotningsfasen av stiklinger og frø. Gir plantene større sjanse for å overleve. Elsker du planter i boligen ligeså meget som os?


Så find den helt perfekte urtepotte her hos os. En pen urtepotte i en lekker hvit og grå farge. Selvvannende potte i rød melamin. Perfekt for å holde dine friske urter levende. Nyd synet af en smuk plante i en flot urtepotte.


Til Boligen Til Badeværelset. Saksen er også fin til små blomster og andre innendørs planter. Special Price kr 3215. Eva Solo selvvannende urtepotte , frostet hvit Ø 11cm. Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler.


Fiskars urtepotte

Fri frakt på kjøp over 4kr. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Finn informasjon om din resept her. Spesialkompetanse innen hudpleie.


Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Hos oss finner du ditt neste potter og kjeler, kasseroller eller bestikk! Ferske krydderurter setter en spiss på de fleste måltider, men de kan være vanskelige å holde, spesielt i de kaldere månedene, eller for dem som ikke. Prøv noget andet end en klassisk, sandfarvet urtepotte med disse fantastiske designs, der passer både indenfor og udenfor.


Rosti Mepal selvvandende urtepotte er en genial urtepotte. Krukker og potter kan bruges til forskellige formål. Nogle krukker kan bruges som opbevaring af eksempelvis køkkenredskaber eller til at stille et par flotte grene.


Her i størrelse 1cm. Holder urtene friske i tre uker. Norges Billigste Priser?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg