onsdag 6. februar 2019

El sykkel kit norge

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Vi håndplukker de beste elsyklene for deg. El motorkit til sykler Bafang Fun. Norges Sportsbutikk På Nett!

Settet inneholder bakhjul med navmotor, controller, boks til controller, hendler. Kjøp rimelig ombyggingssett i vår nettbutikk. Vi sender over hele landet. Ombyggingssett og tilbehør fra markedsledende Bafang. Det vanligste eksempelet av elsykkel- kit som.


El - sykkel med mer enn 250. I tillegg til dette tilbyr vi sykkelkit hvor du kan forvandle din egen sykkel til en.

Vi tilbyr el sykler til lave prise rog. Evne til å utføre arbeid. Volt: Det som frakter energien,høyere volt kan være bedre, noen ganger blir det motsatt. Oslo Sportslager leverer kvalitet.


Har letet rundt på nettet etter el - kit til sykkel og fant en bra løsning. Stort og variert utvalg. Ble et 8Fun Bafang kit fra kina for 750W. Kjøp elektrisk sykkel hos XXL og få års gratis sykkelservice.


EL - sykkelen er svært brukervennlig og sørger for at du får en. Bruk filter på venstre side for å sortere syklene. Noen som veit om man kan kjøpe Bosch eBike kit for å konvertere en vanlig sykkel ? Elsykkel hos oss skal være trygt.


Nyon Bosch Nyon retrofit kit er verdens første integrerte elsykkel-computer. Den kombinerer en rekke unike funksjoner i én kompakt og fleksibel enhet. Enkelt og oversiktlig: Intuvia Intuvia er en funksjonell og intuitiv computer for din Bosch el sykkel.


Displayet er alltid synlig, selv under vanskelige lysforhold.

Inkluderer gratis App med navigasjon og værmelding, musikk-streaming,. Når du kjøper fra oss er du sikker på at varene kommer fra offisielle leverandører og at varene leveres fra norge. Vi har spesielt gode sykler til vanlig. Så lenge du har en lader, kan du la. Dette produktet inneholder alt du trenger inkludert batteri for å bygge om sykkelen din til en el - sykkel.


Dette er et rimelig e- sykkel sett som har meget høy. Ser derfor etter lette kit og Bafang krankmotoren BBSmed 350w 36v virker hittils. En elsykkel er en sykkel der førerens muskelkraft sammen med kraft fra en elektrisk hjelpemotor sørger for at sykkelen beveger seg fremover.


Elektrisk ombyggingssett. Vi gjør det enklere å finne rett el - sykkel og S-Pedelec for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg