mandag 28. januar 2019

Skiholdere vegg

Skiholdere vegg

Dette norskproduserte skiopphenget er unikt i den forstand at man kan benytte skiholderen både på vegg og i taket. Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i. Maks vektbelastning er kg pr. Det kan også brukes som skistativ i tak.


Smart skiholder som gjør det enkelt å spenne langrennsskiene fast på takstativet. Skistativet er plassbesparende og sikrer at ski og staver ikke velter og monteres enkelt på vegg i løpet av minutter. Få orden på skiutstyret!


Sett dem i flott skistativ som passer likegodt på hytta, hjemme og i boden. Stativet rommer par ski hvor bredden på. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Skiholdere vegg

W2C er Mira Racks mest brukte alternativ for vanlige familier. Det har to spalter langsmed veggen. Det stikker lite ut i rommet. Er det noen som har tips til et skistativ for lagring av ski stående på vegg ? Jeg starter å gå lei av par med ski og staver som står lent i et hjørne.


Finn det perfekte skistativet til din bil! Norges Billigste Priser? Swix Bærbart skistativ for vegg finner du hos Milsluker`n Sport AS.


Skiholdere vegg

Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Vi har et stort utvalg av Swix. Festes til vegger og takstativer med et enkelt klikk. Thules helt nyeste serie med skiholdere. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp skiholder vegg billig i nettbutikkene. Skistativ - Løse deler og tilbehør - Transportutstyr - Bilutstyr - Bil - thansen. Dette stativet kan henges i tak, eller på vegg. Skiutstyret kommer her nærmere veggen og stikker ikke så langt ut. Kategorier: Diverse, Smørestativ og tilbehør.


Nye åpningstider: Timebestilling! Installasjonen er avhengig av paneltype, som er på aktuell vegg. Er det stående panel bør front- og bakdel benyttes, for å gi skiene støtte i bakkant. Vi fører Thule og Fabbri skiholdere ! Superpraktisk til bil og vegg ! Denne unike skiholderen vil få orden på ski og staver i boder og garasjer. Festes enkelt med to skruer.


Skiholderen kan brukes både på vegg og i taket. Med skiholdere fra Thule kan du. Praktisk veggfeste for å henge opp din Whispbar sykkelholder på veggen. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg