fredag 25. januar 2019

Leatherman multiverktøy

Leatherman multiverktøy

Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Alt til trening - Fri frakt, fri retur - Sportamore - dagers åpent kjøp.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Leatherman - multiverktøy til alle formål - i generasjoner. All the tools you need in one device. Get yours today and be prepared for anything life throws your way. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Få den laveste pris her! Rask levering og gode priser!


Leatherman multiverktøy

Det eneste multiverktøyet på markedet som er tilpasset 1 enhåndsbruk! Tangen kan enkelt skyves ut av håndtakene. Verktøyene er plassert på utsiden av. Skeletool CX er toppmodellen i Skeletool serien med oppgradert stål, halvs.


Multiverktøy er smarte, kompakte og svært praktiske verktøy å ha med på tur. Mange funksjoner i en liten pakke. Sjekk vårt utvalg og husk XXLs ekte prisløfte.


Leatherman multiverktøy

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Spesielt utviklet for å takle nødsituasjoner der profesjonelle må drive livreddende førstehjelp. Utviklet med innspill fra ambulansearbeidere, brannmenn og. Dette er en skikkelig verktøykasse av et multiverktøy – konstruert med kraftig tang, lengre blad og låser som er enkle å betjene. En enestående bladveksler.


Bra utvalg blant kjente merker som Bahco og Luna. Wenaas Sport og Fritid AS, tlf. Sekker Stolsekk Øvrige sekker. Totalt verktøy i ett, hvor alle funksjonene kan låses i åpen stilling.


Rustfritt multiverktøy laget for å være så lett som mulig med en vekt på bare 1gram. Til tross for det beskjedne formatet,. Utrustet med funksjoner. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Her får du et perfekt multiverktøy , men den kjente Leaterman garantien (år). En real villmarksmodell av et multiverktøy , med funksjoner som gjør deg i stand til å takle selv de mest uventede situasjoner. Den er en forbedring av forgjengeren i. Velg blant massevis av nyheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg