onsdag 30. januar 2019

Elektrisk osteriver

Moulinex Fresh Express elektrisk skive- og rivjern. Skånsom mot fingertupper og armer. Enkel i bruk, enkel å rengjøre. Forvandler tørre osteskalker til ferskrevet ost!


Elektrisk osteriver

Det klassiske kjøkkenredskapet for å rive ost er rivjernet, og man kommer jo langt med et vanlig jern, men med en osteriver som er spesialisert for. Elektrisk osteriver med svart gummiert overflate. Hygge elektrisk varmeovn. Nordic BeerTap øldispenser. Med Tefal Fresh Express kutter, strimler og river du raskt opp matvarer som grønnsaker eller gulost.


Dette elektriske rivjernet blir raskt en god medhjelper! Endelig et rivjern som er 1 optimert for ost. Rivjernet eller ostriveren har en oppsamlingsbeholder som kan brukes ved servering. Greit nok, vi er ikke glad i alle de dingsene som liksom skal gjøre verden mye lettere men som bare tar plass.


Ariete Gratì elektrisk rivjern, Ariete Gratì elektrisk rivjern, Produktnr. Oval Oak Osteriver , Sagaform Design Group, Sagaform. Pris: 2kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign. Osteriver PARNA Dessverre er det ikke flere av det ønskede produktet på lager. Meget smart raspe til nøtter, sjokolade og harde ostesorter.


Mange osteskærere og høvle massakrerer din ost i stedet for at skære fine skiver. En enkelt høvl er dog genial, viser et tjek. Køb og salg af Persillehakker i Køkkenudstyr og -maskiner på DBA. Easily share your publications and get.


Elektrisk osteriver

Annoncer med Persillehakker på DBA. Stort udvalg af Persillehakker til billige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg