torsdag 31. januar 2019

Ekstrem oppussing

Eventyrlig oppussing - Premiere torsdag 29. Serien er en norsk versjon av den amerikansk serien Extreme Makeover. Om du er politi er det uortodoks få oppussingsråd fra en mafiaboss.


Og senere ta imot hans avrevne kvitteringer for utført jobb. TRONDHEIM (VG) Mannen (46) gjennomførte så omfattende oppussing av huset at barnevernet mente han var gal.

Det rives, hyles, grines og bygges. Info om ekstrem oppussing. Resultater fra søkemotorer! De Kristne-topp Magnar Hellesøy om haugianar-oppveksten, ungdomsfylla, prestejobb, reiarlaget, kristen politikk og sjølvsagt: Det store stilskiftet. Da skal jeg fortelle dere littegrann om svigersene mine.


Ekstrem oppussing på tv hva syns dere? Det går egentlig ganske kjapt å forklare personlighets karakteristikker osv. Det har vert en ære å gjennomføre denne, min største overraskelse hittill.

Den overraskelsen var myntet på min mor. Som en gave til 50-årsdagen hennes fikk hun. Oppussergjengen til Ty Pennington får sin største oppgave hittil. Familien Simonsen på Flateby i Enebakk ble plukket ut blant flere tusen søkere om å få en ekstrem oppussing av huset sitt. Alt betalt og gjennomført.


Thon Hotels har pusset opp for mer enn milliarder kroner. De nye, fargerike hotellene må oppleves! Les mer om forvandlingen her. Ståle Elstad og Elisabeth Poppe kjøper nedslitte perler, pusser dem opp og høster millionfortjeneste gang etter gang. Møt Odd Reidar Humlegård i Det store.


Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg igjen med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt. Om et par år skal dette huset igjen bli en praktbolig. Astronautene på romfergen Endeavour er på plass ved den internasjonale romstasjonen (ISS) for å sørge for en ekstrem oppussing. Det er bare litt arbeid som skal gjøres først. Følg fabrikkleilighet-prosjektet fra start til slutt i den store Oppussingsbloggen!


Rune og Bjarne innså etter første tur til Kapp Levin at noe måtte gjøres med fyringsforholdene der.

På grunn av at pipa gikk ut gjennom veggen og ikke gjennom. Størst var byggingen i andre kvartal, altså før sommeren, med. Derfra begynte han å lære seg selv om snekker og oppussing. Etter å ha gått på Sprayberry High School i Marietta,.


Suksessen til Extreme Makeover:. Real Time with Bill Maher 750views. Med følger hørselvern, tapetserte glassvegger og telefonmøter på do. Det som kan bli verdens mest energieffektive kontorbygg er under oppføring på Kjørbo. Powerhouse skal produsere mer energi enn det bruker.


Her forleden fikk vi endelig kjøpt oss en hestehenger. I løpet av fem år har huset i Sørvelveien på Kløfta gjennomgått en ekstrem forvandling. Den har gått litt fortere enn ekteparet som kjøpte huset. Snart skal det totalforandres! Sjekk de spennende planene for senteret.


Oslo Bussterminal skal rustes opp for millioner. Den skal bli lysere, luftigere, mer oversiktlig og leve i minst ti år til. På fem dager totalrenoverte DNT ung Trøndelag den lille nødbua Fiskåhøgda i Sylan. Men først måtte de mase seg til det. Kalenderen viser juli, men.


I går var en spesiell dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg