tirsdag 25. september 2018

Liten entre inspirasjon

Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka. Her får du masse inspirasjon ! Hent inspirasjon fra Kazuhide Takahamas hyller for Cassina, fyll på med store speil og ekstravagante skulpturer,. Hallen er det første besøkende ser.


Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Entreen er husets første rom. Det første du møter når du selv kommer hjem, eller der du ønsker gjestene velkommen. La fargene være med å skape.


INSPIRASJON TIL ENTREEN. I entrégalleriet kan du se kombinasjoner av kles- og skooppbevaring,. Mal fuglehuset og lim en liten trefugl på taket. Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt.


Her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd! I en liten leilighet som denne, har beboeren lagt vekt på å ha åpent og derfor sløyfet dør mellom entré og allrom. Entréen og gangen er det første man kommer til i et hus eller en leilighet,. Dersom man har en smal og liten gang,.


Bruk dem som utgangspunkt eller som inspirasjon når du skaper din egen bildevegg. Passer perfekt for mindre rom og vegger i hjem og på kontor. Gangen er det første og siste du og dine gjester ser i hjemmet,. Kjøp et lite fat eller en liten skål hvor nøklene kan bo - eller invester i et nøkkelskap.


Om du har en hylle eller lite bord i gangen,. Det spiller ingen rolle om du har stor eller liten gang, vi har bildevegger i alle størrelser. Inspirasjon til interiør i gangen finner du i. Elegant oppbevaring i en liten entr. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon , tips og råd til innredning av ditt hjem.


Lukk Tilbake Stue Se hovedkategori. En ryddig entre , er en hyggelig entre. Hos Schmidt har vi et stort utvalg av entréløsninger - enten du er på utkikk etter en entré med tilhørende entrémøbler eller liten gang inspirasjon. Her var det mye flott inspirasjon :) du er heldig som pusser opp et gammelt hus, det er min drøm ;).


Liten entre inspirasjon

Legg gjerne igjen en liten kommentar! Vi liker praktiske løsninger i gangen, men det skal også se spennende og lekkert ut! Leter du etter inspirasjon til innredning av entreen din? Få hjelp til å innrede entreen din optimalt hos HTH. Drømmer meg stadig vekk i interiør verden og skulle ønske kontoen var kjempe feit ;) Er så masse eg kunne tenkt meg å. Her på siden får du også inspirasjon ,. Bruk en pensel langs kantene og en liten rulle.


Er gangen stor eller liten ? Finn inspirasjon her Nyheter. Tenk på at farger og mønster har stor innvirkning på hvordan gangen oppleves. Klappsetet har fått plass i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg