mandag 30. juli 2018

Sommerkoteletter krydder

Koteletter og sommerkoteletter er rask grillmat. Her er en enkel veiledning for deg som vil ha kotelettene perfekt grillet, saftige og smakfulle. Bare pepper, også har jeg enten bakte poteter med urtesmør og rømme ved siden av eller ovnsstekte poteter med olje, urter og vårløk.


Syns det er en stor fordel. Sommerkoteletter i stekeovn.

Press gjerne noen fedd hvitløk og bland dette med olivenolje (og eventuelt andre krydder eller urter du måtte ønske). Forskjellen på svinekoteletter og sommerkotelettene er at sommerkoteletter får kotelettkammen sprøytet med en salt- eller. En enkel, rask og billig sommerklassiker de fleste av oss kjenner til er sommerkoteletter med poteter og en frisk salat. Dette er slik vi ofte spiser sommerkoteletter. Se tilberedningstips og forslag til oppskrifter du kan lage.


Forsåvidt enig med deg Ragnhild. For mange som vil ha det enkelt og greit duger nok mesteparten av dette.

Mye av det både Rema og de andre kjedene har av. Og sommerkoteletter da, på seinhøsten? Ha tomatene i en ildfast form sammen med krydder , salt og sukker, og bland det godt sammen. Det er så mange krydder som kan brukes på sommerkoteletter.


Jeg har spist mye sommerkoteletter i år,. Jeg er ingen stor fan av sommerkoteletter , men det trenger ikke å være dårlig mat. Salt, pepper, annet krydder etter smak.


Del opp potetene i båter, kryddre og stek de. Med litt spennende tilbehør blir de festkledde. Grill kotelettene 4-minutter på hver side. Sprøstekte sommerkoteletter med dampede grønnsaker er enkelt — og veldig godt.


Bruk ei stor panne og spre grønnsakene utover. Ha over litt olje og krydder du liker. La dem stå i ovnen ca minutter. Ta ut panna og bland igjen.

Ingenting smaker bedre en sommerkoteletter rett fra grillen. Prøv med bulgurotto som spennende tilbehør. Skrevet av hjemmelagablogg den mai. Smør en ildfast form og kutt opp alle grønnsakene og legg de i formen og strø over krydder.


Ellens koteletter med ananas. Tørre krydder gir smak på en mer direkte måte enn saus. Her har jeg brukt en kombinasjon av svart pepper, hel koriander og fennikkel. Jeg følte virkelig at jeg spiste ekte amerikansk grill, selv om mine halvkjedelige sommerkoteletter ikke ga krydderet noe hjelp. En skikkelig digg marinade, spesialutviklet for nakkekoteletter og svinekoteletter.


Herlig kombo av søtt, salt og sterkt som får tennene til å løpe i vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg