mandag 31. juli 2017

Omaggio vase gull

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Special Price kr 3609. Kahler design fyller 1år i år og i den forbindelse har de produsert en omaggio. Jeg har hørt rykter om at denne vasen. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Denne gangen med sølvstriper. Det finnes også Priser fra butikker. En smuk gul farve pynter nydeligt på den. Mellom stripene ser man den naturlige hvite leirefa.


De håndmalte, brede stripene som elegant pynter den ikoniske vasen , er et. A classic and distinctive vase , which is large enough to contain tall and sophisticated flowers in a mixed bouquet. The brushstrokes which nicely enhance the. Ordinarie pris 39kr.


Omaggio vase gull

Shop i et fantastisk sortiment av spill og konsoller, interiør, livsstil, tek, leker og skjønnhetsprodukter. Fatet kommer i begrenset opplag. Fri frakt på dette produktet! Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke! Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging.


Logg inn for å følge dette. Her finner du flust av krukker og vaser til hjemmet ditt. Noen dekorative planter eller en herlig bukett blir enda vakrere i en fin vase eller krukke. Se det ettertraktedet designet og finn mye mer i nettbutikken. Hvorfor ikke gi bort en blomst med en tilhørende vase eller krukke når du skal på inflytningsfest.


Omaggio vase gull

Krukke Gull Steintøy cm. Vasens størrelse gjør den. Vi har alt til indretning af din bolig. Bra pris på Blueboxshop.


Omaggio -kollektionen er designet i et stramt og stilfuldt formsprog med de karakteristiske, håndmalede penselstrøg som kontrast. De fine små Omaggio -vasers enkle og afbalancerede form får modspil af de kraftfulde og grafisk smukke guldstriber. Oplev det unikke møde mellem skinnende metaller. Omaggio vase med sølvstriber er ikke et limiteret produkt med begrænset oplag, hvilket betyder at sølvvaserne vil indgå i standardsortiment og sælges uden.


Omaggio vase gull

Stilrent interiør fra Omaggio i vårt omfattende sortiment av innredning. Kähler Omaggio vase lille blomme. Enkel, klassisk og godt i tråd. Happy Telyslykt gull cm.


De ikoniske omaggio -striber findes nu på lysestagen med enten sølv eller guld striber. Hver eneste stribe på Omaggio vasen er håndmalet præcis som de blev for 1år siden. Den lette og afbalancerede facon som præger Omaggio - vasen , passer fint ind i de fleste indretningsstile.


De kendte og populære striber pryder vasens runde bløde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg