torsdag 27. juli 2017

Kalkmaling våtrom

Velger du maling på baderomsveggen kan du endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Bli inspirert av disse lekre badene. Kalkmaling fra Jotun LADY. Nå får du kalkmaling i LADY-serien.


I vakre, trygge og gode LADY-farger!

Jeg har tidligere skrevet om badene våre, hvor vi har malt flisene med kalkmaling , og mange har ønsket å få en detaljert beskrivelse av hvordan man går frem. Fra å være et nisjeprodukt for helt spesielt interiørinteresserte har kalkmaling blitt allemannseie. Med en enkel malejobb på kryss og tvers kan veggen få en rå og spennende betongstruktur i fargen du ønsker.


Siden kalkmaling kan skalle av i kontakt med vann ble løsningen å bruke en sealer som er. Han anbefaler å bruke materialer som er egnet til bruk i våtrom ,. Dette gir et kjempeflott resultat,. Det fint brukes på fliser og kan enkelt gi et helt nytt uttrykk til baderommet ditt.


Nina Holst som står bak bloggen Stylizimo,.

Malingen (våt) spes med vann på. A PASSION FOR COLORS Nyskapende kalkmaling fra Colori Indigo. Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk.


På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Men selv om du gremmes over tidligere tiårs dårlige smak er det ikke sikkert at du trenger å gå løs på.


Visste du at man kan bruke kalkmaling også i våtrom ? Med skjødesløse strøk på kryss og tvers kan veggen få en rått og spennende uttrykk som minner om mur og betong. De siste årene har kalkmaling tatt oppussings-Norge med storm. Ikke bare setter en kalkmalt vegg et helt spesielt særpreg på hjemmet ditt, det er kanskje den aller.


Bruk en oljebasert heftgrunning egnet til våtrom og glatte overflater. Vi valgte kalkmaling fra Pure Original. For innvendig og utvendig bruk, også for våtrom.


Men velger du kalkmaling på møbler, veggen bak stekesonen på kjøkkenet eller andre flater som vil trenge hyppigere rengjøring,. Etter det malte vi veggene med heftgrunn for våtrom og så malte vi et strøk med kalkmaling fra Pure and Original.

LADY Minerals kalkmaling er hentet fra naturen for å skape rom med vakre kalkede vegger og unikt fargeuttrykk. Det er det kalkmatte utseende som kalken i malingen. Våtrom En vanntynnbar, halvblank. Helmatt, mineralsk kalkmaling som gir en levende, sofistikert og betongaktig overflate. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Stort utvalg og rask levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg