onsdag 7. juni 2017

Lundebybunad blå

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Leveres komplett med bunadskjorte og belte i meget god kvalitet - Bestill nå! Cape lages i blått eller sort klede. Livkjole Lages i hvitt, sort eller blått klede. Den har et ettersittende liv og lukkes med skjulte hekter foran.


Lundebybunad blå

Stakken er foldelagt, en bred midtfold og motfolder bak. Lundebydrakt eller lundebybunad er en folkedrakt komponert av kunstmaleren Alf Lundeby fra gården Lundeby på Braskereidfoss i. Både stakk og liv er i klede med broderi og kjem i svart, blå eller naturkvit. Landets nydeligste broderier, norske topp kvalitets ullstoffer, laveste pris, montering av erfarne syerske på Gjøvik, Hamar og Oslo : Lundeby-bunad sort m. Fra kunstneren Alf Lundeby.


Den ble opprinnelig laget som en gave til en vennines års fødselsdag. Bunaden har fasong som en livkjole. Livet er i samme farge og kvalitet som stakken. Kjøp Flere nye Produkter Velkommen til Gjøvik. Ta kontakt for pristilbud på bunad og sølv.


Bunad med håndbrodert nupperelleskjorte i bomull, veske og lue. Lundebybunad finnes i hvitt, svart eller blått klede. Kan leveres i sort, blått og off white.


Kjøp Bunadsølv og tilbehør til Lundeby bunad på bunadrosen. Bunadrosen - nettbutikk selger bunadsølv og bunadtilbehør, produsert i Norge. Bunadsølvet som brukes til Lundeby-drakta er som oftest oksydert, det vil si at det er sølvfarget (ikke forgylt) som er litt mørkt nedi mønsteret. LUNDEBY HVIT – SPTZBRGN sptzbrgn. Vi har her hentet inspirasjon fra.


Lundebybunad blå

Strømpene skal være svarte eller blå. Vi anbefaler oksidert sølv fra Sylvsmidja på Voss som du også kan få hos Embla bunader. Tradisjonelle Solør-Odal-bunader for damer og herrer. Livvidde 66m, Brystvidde 92cm, lengde fra skulder til stakkekant 50m. Bolsøybuna Blå Stakk, liv, veske, cape.


Om det blir til at jeg syr står det mellom sunnhordland i blå og lundebybunaden. Har forøvrig familie fra begge. Sunnhordaland fra Stord med blå vest. Bestill ferdigmontert belte til Lundebydrakten, hvit, blå eller sort, Skarnes, Sør Odal, Nord Odal, Kongsvinger, Eidskog, Solør, Grue, Åsnes, Elverum, Årnes.


Lundebybunad blå

Skjorten til Gausdalbunaden er i bomull eller lin og har nupereller. Den har broderier i vakre fargekombinasjoner og en enkel draktfasong med påsyd foldelagt. Festdrakten finnes i svart og blått klede. Sjal vevet til blå Lundeby-bunad , og blå Gudbrandsdals festdrakt.


Vevde bukseseler til herrebunad. Priser Dovredrakten, Hvit, Blå eller Svart. Vi skreddersyr etter dine personlige mål Kort leveringstid på ca. Vi kan være svært fleksible her om det. Sunnmøre jente materialpakke, 80cm kun buna blå 3. By drakten (Oslo) By drakten (Oslo) Alta.


Lundebybunad blå

Bla gjennom kanaler Logg på nå for å se kanalene og anbefalingene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg