fredag 6. januar 2017

Funkis kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Store flater, rette linjer og geometriske former. Opplev et moderne, men samtidig tidløst, kjøkken med funksjonelle rene linjer.


De perfekte rammene til familiens samlingssted. Her i dette huset bor det et par som er veldig glad i og flink til å lage mat. Det er vel heller ingenting å.

Tror endelig vi kan si oss ferdige med kjøkkenet. Vi har endret litt på vinduene og satt inn store 100x210cm vinduer i stedet for smale 100xcm. For Charlotte og Alex Villadsen oppstår det gode kjøkkenlivet når hele familien er samlet på kjøkkenet.


De har derfor innrettet et stort kjøkken med plass til. Alle kjøkken , Banèr, Retro kjøkken. Se vår samling av håndlagde kjøkkenkrok av høy kvalitet, og inspirer ditt neste kjøkken med uno form. Inspirasjon til kjøkken , vaskerom, bad og garderobe.


Funkis med utsikt over norsk natur.

Har et vanvittig irriterende spjeld i kjøkken ventilatorer, som står og slår hele dagen når d er vind! Det må da være noe som kan gjøres med dette? Nedenfor ser du eksempler på detaljer fra ulike. I en hvit sørlandsidyll ønsket familien seg en utradisjonell bolig tilpasset en moderne families behov. Løsningen ble et murhus i funkis -stil.


Utføres i eik, bjørk, kirsebær, valnøtt, beiset, malt, malt høyglans eller laminat. Norsk leverandør av arkitekt tegnede Lammi murhus. Fantastisk funkis i feminin stil.


VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! Avola er et funkis bolig med to etasjer og eksklusive fasadeløsninger. Kjøkken , møbler til baderom og garderobe. Vi har fått en haste-henvendelse fra en leser som har et unikt kjøkken hun ønsker å selge…. Balder er en dobbelgarasje i stilrene linjer, som passer i et funkis bomiljø og ulendt terreng.


Denne kan du bygge uten å søke. Dette bidrar til å skape avgrensede rom, selv om det er en delvis åpen løsning. Spisestuen binder kjøkkenet og stua. Leter du etter et moderne kjøkken ?

Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Sathu er et hus der livet leves i 2. Den åpne stue- kjøkken -løsningen er på hele kvadratmeter og har skyvedør ut til en stor, overbygd balkong. Eksklusivt kjøkken , seks soverom, tre bad og flere stuer.


Utskriftsvennlig komplett salgsoppgave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg