torsdag 22. desember 2016

Moderne kjøkken inspirasjon

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Schmidt tilbyr et enormt utvalg av kjøkken kombinasjonsmuligheter, så du kan sette sammen det moderne kjøkkenet , som passer perfekt for deg og ditt hjem. Hos Kvik elsker vi farger og å utfordre det tradisjonelle kjøkkenet. Med et grått kjøkken får du et moderne alternativ til klassikerne - for et grått kjøkken.


Den beste delen av festen, og av livet, foregår på kjøkkenet. JKE Design skaper derfor kjøkken som integreres i livet ditt og blir hjemmets naturlige samlingspunkt.

Leter du etter et moderne kjøkken ? Kjøkkenserien Solid fra Drømmekjøkkenet er et lyst og moderne kjøkken. Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! HTH- kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow. Gjør kjøkkenet ditt trygt for fremtiden - med moderne kjøkkendesign.


Med husholdningsapparater fra Siemens Home med førsteklasses design og teknologi. Det er mange kjøkken å velge blandt. Man må kjenne litt på magefølelsen hva man liker.

Et godt tips er ar man nesten ikke får nok benkeplass. Mindre hvitt, mer sosialt og fortsatt funksjonelt er noen av nøkkeltrendene for det moderne kjøkkenet. Ved å tenke annerledes forvandlet Marianne Haga Kinder det gamle kjøkkenet totalt.


Utfordringen ble å finne et tidløst og likevel moderne kjøkk. Dermed fylles kjøkkenet av duftene fra rosebuskene. Trenger du litt ekstra inspirasjon til et av husets midtpunkter?


Vi har samlet av våre kjøkkenfavoritter som kanskje vil sette fart på dine. Minimalistiske kjøkken trenger ikke bety et kaldt og kjedelig rom! Mange tenker hvitt, betong og upersonlig styling når man bruker uttrykket minimalisme, men det.


Det klassiske kjøkkenet går aldri av moten – og det med god grunn. Den perfekte kombinasjonen av sjarm, unik stil og moderne funksjonalitet. Når du kjøper et moderne kjøkken hos Rotpunkt, kjøper du et kjøkken hvor der er fokus på kvalitet, design og funksjonalitet.


Våre kjøkkener er fylt med smarte. Kjøkkeninspirasjon - kjøkkendesign - kjøkkentips - kjøkkenrenovering. Tips og inspirasjon til innredning, innovasjoner og nyvinninger innen moderne kjøkken og. Nostalgiske kjøkken som kombinerer de romantiske paneldørene og vitrinene med moderne funksjonalitet.


Takhøyden er utnyttet til fulle – både ved benkeskapene. Få inspirasjon til kjøkkeninnredning. Få den riktige belysningen i ditt kjøkken.

Moderne kjøkken kan være stilfulle,. Vår guide hjelper deg med valg av pendel, vegg- eller taklamper. Inspirasjon med lamper, med og uten LE les her.


Har det gamle kjøkkenet blitt for trangt, for mørkt, for slitt eller er det rett og slett på tide med en stilforandring? Kjøkkeneksempelet her bekrefter at kjøkkenøya har fått en viktig plass i det moderne kjøkkenet – som gjerne er. At kjøkkenet har hentet inspirasjon fra. Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har.


For eksempel kan du kjøpe en bildekollasj til et kjøkken med fine fotografier for en mer moderne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg