fredag 4. juni 2021

Vinpumpe

Tømmer flasken for luft og lar deg bevare åpne flasker! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn vinpumpe hvis du ser nå. Pumpen aktiveres igjen hvis det kommer inn ny luft.


Le Creuset, vinpumpe WA-137.

Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Vakuumeffekten forlenger og bevarer vinens smak og aroma. Sæt vinpumpe n på flasken, og den suger automatisk den rette mængde luft ud.


I serien av kjøkkenutstyr anbefalinger er tiden inne for denne kjekke gadgeten. Opptjen i form av bonuspoeng. Gadgeten som er perfekt for deg som elsker vin. Et glass vin om dagen er godt for hjertet sies det, men er det ikke frustrerende å måtte åpne en hel flaske vin for.


Vin holder seg en ukes tid.

Vår erfaring er faktisk at hvitvin holder seg litt lenger. Vin som er moden, det vil si at den har blitt lagret i mange år. Smart vinpumpe med to korker for å lukke åpnede vinflasker.


Denne vinpumpe fjerner luften fra din åbne vinflaske før afpropning, så du kan nyde vinen, som var den helt ny og frisk, selv flere dage efter åbning. Vinpumpe n fra Lacor forlænger den åbne vins holdbarhed på flasken. Systemet består af en gummiprop og en pumpe, der danner et vacuum i flasken, der dermed tømmes. Kjøp vakuumpumpe for å pumpe luft utav vinflasker, kan også brukes til olivenolje. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.


En pumpe med tre stk propper. Pumper ut luften fra den åpnede flasken for å bevare vinen. Sjekk priser på test vinpumpe. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp test vinpumpe billig i nettbutikkene.


Se beste pris på Vacu Vin Concerto Wine Saver. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. I serien i-landsproblematikk må flat champagne eller annen musserende vin komme ganske høyt opp på listen. Når det er sagt: Det er ingen grunn til å. Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev.


Du vil modtage information om produkter, tilbud og.

Hva skjer når korken skrus av vinflasken eller vinboksen åpnes? Må vinen nytes med en gang eller kan den holde en stund til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg