torsdag 30. juli 2020

Spafølelse på badet

Stort utvalg av interiør hos Miinto. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Automatisk tannkremdispenser gir deg riktig mengde tannkrem hver gang!


Spafølelse på badet

Badet til høyre er et godt eksempel på hvordan man kan utnytte plassen til det fulle på et lite bad , samt skape spafølelse. Legg merke til den kule lampen. Da Anne Mette Hasbirk og mannen skulle pusse opp badet i sin nye leilighet, ble det en utfordring å få alle funksjoner klemt inn på liten plass. Dempet rustikk atmosfære, balansert mot kontrast i blanke detaljer gjør Eva sitt nye bad så lekkert.


Hvem kunne ikke tenke seg å tilbringe. Du trenger ikke bruke en formue på å gjøre badet hjemme om til en deilig oase. I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet.


Men vi skal fortelle en liten hemmelighet: Du må ikke det! Pernille Kirstine Møller er trendredaktør og koordinator i trendanalysebyrået Pej-gruppen. Hun fokuserer på spafølelse , velvære og mindfulness når baderommet. Riktig baderomsbelysning skaper en helhetlig stemning på badet. Velg en belysning som reflekterer din personlige stil og smak.


Når du skal pusse opp bad er det mye å tenke på. Hos Bademiljø finner du inspirasjon og gode tips til oppussing av bad. Lagrer du ting på badet som ikke tåler det? Se hvilke ting du ikke bør oppbevare på badet. Med små mosaikkfliser kan du skape en spafølelse på baderommet.


Mange ønsker en spafølelse på badet. BAD : Badet gir spafølelse. Vasken Lineabeta Bowl er fra Kvik, mens armaturet er fra Vola. Ikke alle dager starter som planlagt. Kanskje du har fått for lite søvn, forsovet deg eller sovet på sofaen.


På badet er det tid til å våkne og rom til å finne. Drømmer du om å få spafølelse på ditt eget bad ? Her finner du ethvert produkt du forbinder med bad , dusjkabinett og baderomsinnredning. Det er et bredt utvalg baderomsmøbler, baderomsplater, baderomspanel og mye mer. Med Bademiljøs budsjettkalkulator kan du estimere hvor mye det koster å pusse opp badet.


Se pris på ditt drømmebad her. Utviklet av: Dynamic Operations. Velkommen til ha det på badet - En annerledes baderomsbutikk! Vi er en baderomsbutikk på Skøyen i Oslo, som tilbyr alt du trenger til badet.


Det er ingenting i veien for å male flisene på badet - slik gjør du det. Badet er ikke lenger det lille rommet man steller seg på om morgenen. Ja, du kan ha tapet på badet , men det anbefales ikke i våtsonene. Her er det brukt vinyl fra Forbo.


Andre steder på badet som ikke opplever mye direkte kontakt med vann holder vesentlig lenger. Vond lukt på badet er ubehagelig. Står oppussing av badet på timeplanen? Nå er det blant annet marmor og funksjonalitet som gjelder. Speil og belysning på badet.


God belysning og speil av høy kvalitet betyr mer enn mange tror. Skap atmosfæren som kjennetegner et innbydende bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg