mandag 13. juli 2020

Rømmevafler

Med rømme blir vaflene ekstra gode og ekstra sprø. Server vaflene med det tilbehøret du liker best - syltetøy, sukker, rømme, krem, iskrem. Disse vaflene er sprø og gylne.


Spis dem varme med friske bær eller syltetøy. Kilde: Stavanger Aftenblad. Rømmevafler : Ingredienser. Oppskrifter på go enkel og tradisjonell norsk mat.


Da har den glemt at drøm skaper virkelighet. Rosemarie Köhn) Her har du en NYDELIG vaffeloppskrift som inneholder både melk. Rør inn litt rømme i røren og server med brunost. Når pappa lager vaffelrøre blir det verdens beste vafler. Han vet at litt lettrømme i vaffelrøren setter ekstra god smak.


Rømmevafler

Rester av iskrem eller fløte kan også. Grov vaffelrøre med lite sukker og mye grovt mel smaker fantastisk med brunost til. Bare en drøm, sier snusfornuften. Grovere vafler er supert i matboksen også.


Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost. Da får alle sine ønsker oppfylt. Bland alt til en glatt røre. Stek sprø rømmevafler , pass på at jernet ikke er for varmt.


Det er sjelden jeg ser en oppskrift på rømmevafler som inneholder bakepulver men det fungerer veldig bra og bidrar til å gjøre vaflene særdeles sprø. Vafler for de som ikke tåler egg! Både hytteturer, søndagskos, barneselskap og kaffeslaberas er anledninger disse enkle.


Sprø eggefrie rømmevafler For mange er dette selve dronningen blant vafler - knasende sprø servert med bær eller syltetøy! Vaffeltips 2: For mye røre? Eller halvsøte til dessert. Jeg har levd på et lavkarbokosthold i snart år nå og prøvde vafler først nå i helgen.


Nå må jeg faktisk si at jeg angrer litt, på at. Fikk i oppdrag å lage rømmevafler til lunch, så da er det bare å adlyde ordren! Hjemmelaget vaffelrøre holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses. Kan jeg friste med en vaffel eller to? Nystekte vafler er noe jeg aldri går lei.


I jakten på en god vaffeloppskrift måtte jeg tilbake til min morfars oppskriftbok, en familiehemmelighet som ikke er bedre bevart enn at du også kan ta del i den. Man tager hva man haver når man skal lage vafler, sier Wenche Andersen. Grunnsatsen er melk og mel. Så kan du slenge i smør, rømme, havregryn.


Rømmevafler

Ikke minst er det en sikker vinner på hyttetur, etter en lang skitur eller som. Det er aldri feil med vafler, og med denne oppskriften blir de ekstra gode og saftige. Hva med å prøve noe nytt som topping? Nederst i oppskriften finner du noen. Det smaker alltid godt med vafler.


Skal du være litt råflott så smeller du til med ekte rømmevafler. Dette er selskapsvafler, som skal være sprø når de serveres. Denne oppskriften er kjempegod!


Rømmevafler

En varm sjokoladesaus og friske bær gjør dette til en ­skikkelig feststund! Pisk sammen egg og sukker, rør inn rømme, melk, Bremykt og appelsinskall. Spe med litt og litt hvetemel blandet med vaniljesukker og bakepulver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg