mandag 24. februar 2020

Waeco kjøleboks 12v

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges Billigste Priser? På 12V kan den kjøle ca. Waeco MobicoolCoolfun l. Passer ypperlig for montering på flyb.

En 12V - kjøleboks er det perfekte produktet for bilturer – den kan spare tid og penger. Vi har 12V -kjølebokser, medregnet termoelektriske kjølebokser,. Med en kjøleboks i bilen kan du alltid frakte med deg kjølevarer og kald drikke uten at det blir ødelagt av varmen. BilXtra har flere forskjellige typer. Finn de beste prisene på nettet.


Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Ved 6° reduseres tiden til dager og ved 8° ytterligere til ett døgn.

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hele skapet kan brukes til kjøl, frys eller begge deler. På CRX 5 og kan.


DOMETIC COOLFREEZE CFX 35WPORTABEL KJØLEBOKS En kraftig og kompressorkjøler med unik CFX-elektronikk. Kaffelars, kan jeg ikke svare deg på, men merker kjøleskap og fryseboks har en helt annen fart. Fungerte jo greit med 12V , men merker forskjell nå ja, og merker jo.


WAECO ) kuldeprodukter for. Skulderbelte, bærebøyle eller -håndtak gjør at den er svært enkel å ta med seg. Asaklitt V kjøleboks , l. DOMETIC TROPICOOL TCX 35PORTABEL KJØLEBOKS Termoelektrisk kjøleboks i en frisk, ny design. Tilbyr enkel, effektiv og bærbar kjøling eller oppvarming. Kjøleboks V , liter.


Velger du riktig kjøleboks , kan du få ekstra mye ut av sommervarmen.

Serien har bokser fra til 1liter. Kraftig ergonomiske håndtak - Innebygd rem. Tiden har kommet for å kjøpe en skikkelig kjøleboks. Har gått greit med Igloo sin 12v kjøleboks , men den er ikke laget for lange turer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Finner du ikke den manualen du leter etter? Stenger automatiskt av anlegget ved underspenning og starter igjen når spenningen stiger til normal nivå. To lysdioder indikerer i hvilken status den befinner seg. Du kan også bestille via vår e-mail:. Boksen køler særdeles hurtigt.


Er man ikke oppmerksom mister man delene som er små og så har man en kjøleboks man ikke kan bruke i bolen. Del din erfaring Cancel Reply.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg