fredag 29. mars 2019

Espegard bålpanne tilbehør

Trenger du tilbehør til bålpannen? Vi har gnistfangere og suppergryter. Prisløfte på alle identiske varer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Interiør, møbler og pynt på nett.

Gratis frakt over kr 200! Beskytter mot vær og vind. Anbefales hvis bålpanna står ute hele året. Da har du kommet til det riktige stedet. Fra pris: 59per stk. Grillrist til bålpanne cm.


Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden.

Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Det du egentlig ønsker deg. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. ESPEGARD Kaffekjele ltr.


Flott bålpanne som skaper stemningsfull og koselig atmosfære hjemme eller på hytta. Kan brukes som bål for hygge og varme, eller som grill. Lag den perfekte bålplassen i hagen, på hytta eller ved sjøen uten å være redd for at. Klassisk og solid bålpanne med mange bruksområder.


Bålpannen er justerbar i høyden. Lagerført Legg i handlevogn. Espegard bålpanne en meget solid utført bålpanne med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen.


Gnistfanger beskytter omgivelsene for gnister på avveie. Passer til Sunwind bålpanne Ask og Sunwind bålpanne Embla. Trekk til Bålsett Basic Bonfire 1cm.

Les mer Legg i handlekurv. Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for kjele. En robust tøffing, men samtidig veldig god og varm.


Pølsepinner, pinnebrød-spy grillrist, bakerovn, kaffekjele. Lett å transportere og tar liten plass. Fyrfatet passer overalt.


Hjemme i hagen, på hytteterrassen, i bålhuset, ved jaktkoia i skogen, i den. Det er lite som slår kosen man får med bålpanner og utepeiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg