onsdag 15. november 2017

Eplekake langpanne eggedosis

Til denne oppskriften på eplekake , trenger du en langpanne. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepulver, og vaniljesukker. Oppskrifter for eplekake langpanne eggedosis.


En langpanne holder til ca. Smelt smøret og la det bli temperert 2.

Skrell eplene og del de i små, små biter 4. Pisk egg og sukker til eggedosis 5. Ha oppi melk, bakepulver. Med norske epler smaker den ekstra godt. Eplekaken er perfekt til dugnad. Kok opp melk og smør og rør det varmt i eggedosisen. Skjær eplene i båter og legg dem i kaldt vann.


Dette er en god og stor oppskrift på eplekake.

Sett et frossent kakestykke et par minutter. Nå på høsten er eplekake en av favorittene her hjemme, og særlig en vi pleier å lage i langpanne. Da blir det litt flere stykker og mer kake til alle:) Vi bruker. Server denne saftige eplekaken lun med vaniljeis eller pisket krem til. Helt, helt nyyydelig eplekake ! Det er få ting som slår duften av nybakt eplekake som sprer seg i huset.


Denne eplekaken i langpanne smaker kan serveres med vaniljeis eller litt pisket krem til. Kle en medium stor langpanne. Tradisjonell eplekake med kaneldryss i langpanne.


Kan også serveres med is. Slik lager du eplekake trinn for trinn. Syrlige, saftige og faste – norske epler er som skapt for baking.


Det spesielle med denne oppskriften er at kakedeigen inneholder en liter vaniljesaus, og dette. Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gjelden ved å kjenne den herlige smaken. Hva er vel bedre enn en saftig eplekake ? Denne er enkel å lage og klar til å sette inn i ovnen i løpet av en halv time.


Oldemors eplekake i langpanne.

Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Hell smeltet margarin og melk over i bollen med eggedosis. Den superenkle kan lages hvor det skulle være, og er stor nok til å glede mange på en gang. Saftig eplekake helt uten egg. En slager blant både små og store!


Ha røren i bakepapirkledd liten langpanne. EPLEKAKE I LITEN LANGPANNE. Kjempegod oppskrift på tradisjonell eplekake i rund form.


Mens du pisker eggedosis smelter du smør, sett kjelen av varmen, og hell i kremfløten. Helt til topps gikk Tove Holters eplekake. Etter baking, smaking og synsing, har jeg kommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg