mandag 30. januar 2017

Toalettsete porsgrund

Toalettsete porsgrund

Se våre produkter til ditt baderom. Et toalettbesøk er som en kveld på kino. Skal du sitte lenge, vil du sitte godt. Husk at toalettsete er intimvare og byttes ikke av hygieniske årsaker. I dag leveres de aller fleste seter med funksjoner som gjør det enkelt å demontere.


Vil du se flere produkter? Søk øverst til høyre eller gå inn til oversikten over alle produktkategoriene våre. Hos BilligVVS finner du toalettseter fra alle de kjente merkene.


Flott design i høy kvalitet og til fine priser. Fås i fargene hvit, sort, lys grå, mørk grå. Senteravstand på beslagene 155mm. Se teknisk tegning for setets passform. Mykstengende og med hurtigkobling.


Søk etter porsgrund toalettsete på Kelkoo. Toalettsete i hardplast. Sammenlign pris med oss! Rørkjøp - Se utvalget her! Enkeltspylende toalett med åpent avløp til gulv.


Porsgrund Glow Gulvstående toalett. Leveres uten avbildet toalettsete. Husk å ta vare på kvitteringen når du kjøper et nytt produkt. Nisseserviset hører julen til og for mange blir det ikke ordentlig jul før de tradisjonsrike nissene står på bordet.


Hardt plastsete med holdbare metallhengsler og Soft Close-demper. Passer til alle klosetter i Seven D serien. Ifö Cera samt Sign og IDO. Alt dette og mye mer tilbyr Gustavsberg deg og ditt baderom. Til et gulvstående toalett behøver man tilslutningslange og toalettsete , som bestilles separat, med mindre det står på varen at det medfølger.


Setet har Soft Close og Quick Release. Sjekk priser på toalettsete porsgrund. Kjøp toalettsete porsgrund billig i nettbutikkene. Finner du ikke det du er på jakt etter?


Toalettsete porsgrund

Ta kontakt med vår kundeservice. Bestill raskt og enkelt på BADNOR. Vi leverer i hele Norge. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til ditt bad til LAVE PRISER!


Klosett med Rimfree-skål, helt uten spylekant. Som regel er det lett å skifte ut det gamle, slitte toalettsetet. Men de gamle beslagene kan være rustne, og de aller billigste setene med mange løse deler i plast.


Toalettsete porsgrund

Monteringssett følger med. Finn de beste prisene på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg